Ti megtartanátok a babát, ha a párotok nem repdesne a terhesség hir hallatán?
23 vagyok èn is ès a baràtom is. 2 ève jàrunk, 1 ève èlünk együtt. Egyelöre nem sajàt lakàsban hanem a szüleinèl mert albèrletre gyüjtünk! VISZONT TERHES LETTEM! Ilyenkor mivan?
Anyukàm nagyon örül a hirnek, ès 100000%-ig tàmogat ès a fèrje is, anyagilag mindenhogy! A pàrom szülei sincsenek ellene, bàr meglepödtek a hir hallatàn, ahogy mi is! A baràtom dolgozik, elèg jol keres havi 450 ezret èn fèlàllàsba vagyok ezèrt 180 ezret keresek. (Nem MO-n lakunk!) Ugyhogy több a pènz de a kiadàs is az igaz.
Ha csak rajam mulna èn megtartanàm! Nagyon szeretem a baràtomat ès ö is imàd engem! Szo sincs arrol, hogy ràmbeszèlnè az abortuszt vagy elhagyna ha nem vetetem el! Csak lesokkolta a hir, ès nem igazàn vàg jokèpet eddig a dologhoz...nagyon nem volt a terveink között, az igaz. Ja ès egyèbkènt 1,5 ève szedem rendszeresen a Dienille tablettàt, egy szemet se hagytam ki. (21 napig szedem 7 napig nem) teleonon emlèkeztetöt is àllitottam, ès igy lettem terhes! Ugyhogy, ez nem vmi jo reklàm a Dienille gyàrotinak, dehàt ezvan! Semmifèle antibiotikumot nem szdtem ami esetleg megvàltoztatnà a hatàsàt, beteg sem voltam, hasmenèsem sem volt, az èg adta vilàgon semmi! Mit gondoltok, ti mit tennètek az èn helyzetembe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!