Vki aki hisz a termeszetgyogyaszokban? Baba nemevel kapcsolatban.
Arra lennek kivancsi h van-e koztetek olyan, aki termeszetgyogyaszhoz jart a terhessege elott (akar az o segitsegevel esett teherbe), es terhessege alatt. Van akinek meg is tudta mondani a baba nemet még az esedekes uh elott? Ha igen, hogyan mondta meg, mit nezett?
Elmeselem az en tortenetemet is: Nekem volt egy elhalt terhessegem, missed ab volt a vege. Mutet utan mentem el egy termeszetgyogyaszhoz (amiben elotte nem hittem), es a holgy a bokamat kezdte el tapogatni, majd megkerdezte h terhes vagyok-e. Elmondtam neki mi tortent. Erre O azt mondta h nem urult még ki teljesen a szervezetembol (erre vitaminokat kaptam). A jobb bokam be volt dagadva es azt mondta kislany lett vna. Ha a fiu lenne, akkor a bal. Lett egy kovetkezo terhessegem, ott meg is neztem a bokamat es megint a jobb kezdett el aprankent bedagadni es kislany is lett. Most varjuk a kistesot (6 hetes vagyok, a bokan csak 2 het mulva fogom latni) es erdekelne h mas is tapasztalt-e vmi hasonlot baba neme joslasaban? Kinek mi a tapasztalata? H josoltak meg Nektek még uh elott? Vagy van vmi bevalt praktika? Minden erdekelne! Koszonom! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!