Ert valaki a Jonas naptarhoz? A baba nemevel kapcsolatban lenne kerdesem!
A heten teszteltem pozitivat, szerdara nem vartam. Megcsinaltam a szemelyre szabott naptaramat, amit egy evre elore mutat meg a program. Szeptember van es innentol kezdte el szamolni. Viszont augusztus 27.-en volt az utolso menzeszem kezdete, es abbol a ciklusbol jott ossze a baba. Hogyan tudnam legalabb egy honappal korabbrol kiszamittatni? Mert ez most szeptembertol nezi, es erre a honapra mutatja a peteerest, menstruaciot. De ezek mar nem lehetnek ugye. Vagy vmit rosszul csinaltam? Tudna vki segiteni? Szimpla kivancsisagbol erdekelne milyen nemu babat tippel. Mar van egy lanyunk es most fiura gyurtunk. Persze az egeszseg mindennel fontosabb es majd az uh biztosabbat mutat, csak erdekelne h nekem is bejonne-e ez a modszer. :)
Koszonom!
Koszi a valaszodat! Kozben rajottem h hol lehet allitani, viszont pont szeptembertol decemberig nem mutatja a baba nemet. De h-h felvaltva kell ertelmezni a nemeket? Ha egyik honapban fiu, masikban lany, majd megint fiu, lany es igy tovabb? Nem lehet ugye h azert nem adja ki a nemet, mert vmi gond lesz a terhesseg alatt?!
Bocsi az ertelmetlensegemert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!