Szerintetek használjam?
Röviden annyi, hogy egy hétig voltam kórházban vese probléma miatt. Antibiotikummal kikezeltek.
Viszont sokat kellett innom, és rengeteget jártam pisilni. Engem úgymond, ha megcsap egy másik wc "levegője", már minden bajom van.
Próbáltam óvatos lenni, soha nem ültem rá, viszont most nagyon égek, viszketek, kipirosodtam odalent.
Szerintetek használhatom a Canesten Combit?
Biztos, hogy ilyen jellegű a problémám, hisz most egy hét alatt folyamatosan vizsgáltak, néztek vizeletet és nem is volt ilyen panaszom, csak most, hogy hazajöttem.
Ja 31 hetes vagyok.
előre is köszönöm a tanácsaitokat
Nyugodtan használhatod, én is ezt kaptam terhesen, de csak APLIKÁTOR NÉLKÜL!!! Ez fontos!
Jobbulást!
15 hós kislány anyukája
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Már el is használtam egyet, a Férjem kiszaladt nekem az ügyeletes gyógyszertárba érte. Hát mit mondjak érdekes ez a hüvelytabletta (ilyet még nem használtam) épphogy csak fel tudtam helyezni egyáltalán nem sikerült mélyre raknom. csinálhatták volna kicsit síkosabbra is. :-)
Mégegyszer köszönöm a tanácsaitokat
Nyugodtan használhatod. Én is most vagyok túl egy 7 napos antibiotikum kúrán, napi 2000 mg nem kevés... Rá 3 napra már égtem, viszkedtem, és nekem is a Canestent javasolta minden doki, - házi, nődoki.
Egyébként a gomba a BELEKben él, onnan, ha elszaporodik, lejön a hüvelybe. Az antibiotikum pedig a belekben pusztítja el a hasznos és szükséges bacikat, ezért a gombák máris belelendülnek a szaporodásba. :S
21 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!