Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó éves gimnazista vagyok...

Utolsó éves gimnazista vagyok (iskolaváltás miatt) szerintetek én milyen támogatást kaphatok a babámra (gyes, gyed stb. ) mivel még bejelentetten nem dolgoztam, illetve azt mikor és hol kell igényelni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 19:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%

És mégis miután kapna gyedet, kedves utolsó? Oké, hogy a biztosított ideje megvan, de jövedelme nem volt, ami után kapna gyedet!!!

Tényleg, annyira bonyolult ez, hogy csak na... érthetetlen!!

És igenis, aki érett, az elmegy az illetékes szervhez és ott érdeklődik, ahogy én is meg tudtam tenni az első nap, mert hiába ír itt nekem bárki bármit-hogy pl kapok gyedet-mikor nem igaz és hülyeségeket is írnak.

Úgyis az illetékes szerv utal, az a biztos, amit ő mond!!

2010. febr. 11. 16:02
 12/19 anonim ***** válasza:
"Kedves" utolsó! Ne legyél már olyan szőrszálhasogató! Nyílván kell ahhoz dolgoznia, hogy kapjon gyedet!!!! Tudom, hogy eddig még nem dolgozott, én csak írtam, hogy ahhoz, hogy kapjon gyedet, legalább 185 napot kell dolgoznia. ENNYI!!! Inkább olvass figyelmesen, mielőtt kötöszködsz. Az meg a másik, hogy biztosan meg fogja hivatalos szervnél is kérdezni, de elöljáróban téjékozódhat itt, hogy hogy is mennek a dolgok, legalább elképzelése legyen. Azért van ez az oldal, hogy kérdezgessünk egymástól. Ha nem tetszik nem kell látogatni, vagy ha csak a kérdéssel van bajod, ugord át, és ne válaszolj rá!
2010. febr. 11. 19:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele... se te se ő ^^

A kiscsajnak van igaza,rá se tojt:)De engem felidegesít és beszólok(mint mindenkinek aki rászolgál és ezért mindig levagyok húzva:XD)

Amúgy meg...nem ezen múlik az érettség,tiszteletreméltó nagyfenség...ha szúrja a szemed akkor ne nézz oda.

Attól mert 17-18 éves még lehet érett...érettebb is mint te:/

^^

2010. febr. 11. 19:27
 14/19 A kérdező kommentje:

Természetes dolog, hogy utána fogok járni, de teljes tájékozatlanságomban nem akarok a hivatalba menni. Kedves 19:27. Ha rám írtad, hogy kiscsaj hát köszönöm kedvességed részben igazad van. :)

Viszont ha a 17-18 éves is velem kapcsolatos az már nem. Ugyanis 20 éves vagyok és nem a hülyeségem miatt végzek most, mint a kérdésemben is szerepel. De nem ez a lényeg, én csak érdeklődtem mint mindenki más.

2010. febr. 12. 17:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,csak nekem egy gimis 17-18:D

Akkor csak 1 évvel vagy fiatalabb mint én ^^

2010. febr. 12. 17:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, normális esetben egy gimis nekem is 17-18 éves, mint az osztálytársaim. Szalajtottam + kellett nekem 5 éves gimibe menni :)
2010. febr. 12. 19:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy 1-jétől már a gyeshez is kell ledolgozott munkanap??
2010. febr. 16. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:

OFF: Én voltam a legelső válaszoló és elképeszt, hogy mennyi rosszindulatú ember van itt. Gondolom már nem elég a környezetetekkel kötözködni és megtaláltátok ezt a segítségnyújtó fórumot, ahol kiélhetitek magatokat.

Miért kell belekötni abba, amit kérdez, amit vállal, ahány éves, ahogy dönt...

2010. febr. 21. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:
A gyeshez nem kell január 1-től sem ledolgozott munkanap, az alanyi jogon jár.
2010. febr. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!