Utolsó éves gimnazista vagyok (iskolaváltás miatt) szerintetek én milyen támogatást kaphatok a babámra (gyes, gyed stb. ) mivel még bejelentetten nem dolgoztam, illetve azt mikor és hol kell igényelni?
És mégis miután kapna gyedet, kedves utolsó? Oké, hogy a biztosított ideje megvan, de jövedelme nem volt, ami után kapna gyedet!!!
Tényleg, annyira bonyolult ez, hogy csak na... érthetetlen!!
És igenis, aki érett, az elmegy az illetékes szervhez és ott érdeklődik, ahogy én is meg tudtam tenni az első nap, mert hiába ír itt nekem bárki bármit-hogy pl kapok gyedet-mikor nem igaz és hülyeségeket is írnak.
Úgyis az illetékes szerv utal, az a biztos, amit ő mond!!
Ne foglalkozz vele... se te se ő ^^
A kiscsajnak van igaza,rá se tojt:)De engem felidegesít és beszólok(mint mindenkinek aki rászolgál és ezért mindig levagyok húzva:XD)
Amúgy meg...nem ezen múlik az érettség,tiszteletreméltó nagyfenség...ha szúrja a szemed akkor ne nézz oda.
Attól mert 17-18 éves még lehet érett...érettebb is mint te:/
^^
Természetes dolog, hogy utána fogok járni, de teljes tájékozatlanságomban nem akarok a hivatalba menni. Kedves 19:27. Ha rám írtad, hogy kiscsaj hát köszönöm kedvességed részben igazad van. :)
Viszont ha a 17-18 éves is velem kapcsolatos az már nem. Ugyanis 20 éves vagyok és nem a hülyeségem miatt végzek most, mint a kérdésemben is szerepel. De nem ez a lényeg, én csak érdeklődtem mint mindenki más.
Ne haragudj,csak nekem egy gimis 17-18:D
Akkor csak 1 évvel vagy fiatalabb mint én ^^
OFF: Én voltam a legelső válaszoló és elképeszt, hogy mennyi rosszindulatú ember van itt. Gondolom már nem elég a környezetetekkel kötözködni és megtaláltátok ezt a segítségnyújtó fórumot, ahol kiélhetitek magatokat.
Miért kell belekötni abba, amit kérdez, amit vállal, ahány éves, ahogy dönt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!