22. het 7-8 kg hizas ha sok, akkor miert?
Szia. Én a saját példámat tudom leírni. Kicsit erősebb testalkatú vagyok és jó 20kg jött rám fel, de vizesedésem abszolút nem volt, és cukros sem voltam. Lassan 4 hete hogy szültem és 3 kilónak kell lemennie, hogy elérjem a kezdeti súlyt. Nekem is mondogatták, hogy sok meg minden, de egyik fülemen be a másikon meg ki. Egy szó mint 100 szerintem nem sok.
Ha jól érzed magad akkor ne foglalkozz másokkal.
koszonom a valaszokat! akkor ezek szerint barmi lehet akar normalis is, ugyis majd cask szules utan derul ki, hogy kinek mennyi felesleg marad, es vegulis cask az szamit.
En azt olvastam, hogy 10-15 kilo normalis normal testtomegindex mellett, ugyhogy ha azt vesszuk meg mindig hizhatok kb 7 kilot, cask annal tobb ne legyen.
Első babánál kb a 15 héttől híztam a 32 hétig összesen 13kg-t.73kg-al lettem terhes 86kg-al mentem szülni,szülés után 73 kg lettem,majd szoptatás alatt lement 10kg.
Most 2. babával -5kg-al inditottam amiből a 18 hétre visszajött 2.
Anyum 30kg-okat hízott a terhességei alatt és mindig visszament 50kg környékére.
Szerintem ne hallgass senkire,ha jól érzed magad,jó a cukrod és a vérnyomásod akkor szerintem nincs gond.Lehet a végén te sem fogsz hízni :)
Én 25. hétig 10 kg-t híztam, én is beparáztam, hogy mi lesz így, de most 36 hetes vagyok és 13 kg-nál járok, úgyhogy nem törvényszerű a végén a hízás. Az elején többet ettem, néhány hete nem megy annyi.
Első gyermekemmel 10 kg-t híztam összesen, sztem 20 hétig semmi nem jött fel. Nyugi. Ha ilyen ütemben halad a hízás legfeljebb még jobban odafigyelsz, de nem étkezel egészségtelenül, majd szülés után lemegy...
Szia
én sztem a másik véglet vagyok , eddig 3-4kgnal járok
28+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!