Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22. het 7-8 kg hizas ha sok,...

22. het 7-8 kg hizas ha sok, akkor miert?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem, mert sokan azt irjak hasonlo kerdesekre, hogy sok. De ha valaki nem hanyja vegig az elso 3 honapot, es nem eleve minusz 7-rol indul, akkor miert lenne sok? Nem vizesedem, es a hasamon kivul sehol nem lettem vastagabb, akkor miert a 7 kilo? (es nem volt rajtam sulyfelesleg se elotte, se most)
2014. okt. 6. 11:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ugyan, ne aggódj ezen. Ha a cukrod rendben van, akkor nincsen probléma a hízással. Én is ilyen vagyok, 26.hétben járok, plusz 7 kiló, csak hasam és melleim vannak. Cukrom rendben. 170 cm magas vagyok és 56 kg-ról indultam, ergo súlyfelselegem sem volt. Teljesen normálisan eszem, sőőőt, lassan már betegesen figyelek a minimális kalóriabevitelre, mégis jön fel kg-ban. Ne izgulj ezen tényleg, csak az ogtt legyen rendben, ez sajnos genetika. (Barátnőm 30-hétig hízott 11kg-ot, utána már egy dekát sem szülésig, pedig ugye a gyerekre rájött még elméletileg 2 kiló, de ez a súlyán nem látszott).
2014. okt. 6. 13:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy hova és hogyan megy a súly, nem eldönthető várandósan, ebben biztos lehetsz, mert szülés után majd látod, hogy hol is van a többlet. Ha eddig szinte élsportoltál, akkor gyakorlatilag törvényszerű a hízásod, és nem azért nem kívánatos, mert árt (árthat is, de ha rendben az ogtt, akkor nem valószínű), hanem pusztán azért, mert szükségtelen, és ha ilyen marad a hízás üteme, megnehezíti az amúgy sem könnyű utolsó időszakot.
2014. okt. 6. 13:53
 13/19 Ditta323 ***** válasza:

Szia. Én a saját példámat tudom leírni. Kicsit erősebb testalkatú vagyok és jó 20kg jött rám fel, de vizesedésem abszolút nem volt, és cukros sem voltam. Lassan 4 hete hogy szültem és 3 kilónak kell lemennie, hogy elérjem a kezdeti súlyt. Nekem is mondogatták, hogy sok meg minden, de egyik fülemen be a másikon meg ki. Egy szó mint 100 szerintem nem sok.

Ha jól érzed magad akkor ne foglalkozz másokkal.

2014. okt. 6. 14:35
 14/19 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat! akkor ezek szerint barmi lehet akar normalis is, ugyis majd cask szules utan derul ki, hogy kinek mennyi felesleg marad, es vegulis cask az szamit.

En azt olvastam, hogy 10-15 kilo normalis normal testtomegindex mellett, ugyhogy ha azt vesszuk meg mindig hizhatok kb 7 kilot, cask annal tobb ne legyen.

2014. okt. 6. 14:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj a súlyod miatt. Én a 21 hétig csak fogytam 4 kg aztán a 26 hétig híztam 6 kg. Igen biza nekem is frászom volt ha mérlegre kellett állnom aztán most 30 hetesen maradtam azzal a plusz 6 kg.
2014. okt. 6. 15:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Én az egész terhességem alatt híztam 9 kilót(170 cm vagyok, 63 kilóval kezdtem,72-vel mentem szülni).Én sem hánytam-még csak nem is émelyegtem-és mint látod,nem indultam mínuszról sem.Szerintem is sok.Én a 20. hétnél plusz 2 kilónál tartottam...mindhárom terhességem alatt hasonlóan alakultak a hízásaim(kb. 3 kilóval voltam több)
2014. okt. 6. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Első babánál kb a 15 héttől híztam a 32 hétig összesen 13kg-t.73kg-al lettem terhes 86kg-al mentem szülni,szülés után 73 kg lettem,majd szoptatás alatt lement 10kg.

Most 2. babával -5kg-al inditottam amiből a 18 hétre visszajött 2.

Anyum 30kg-okat hízott a terhességei alatt és mindig visszament 50kg környékére.

Szerintem ne hallgass senkire,ha jól érzed magad,jó a cukrod és a vérnyomásod akkor szerintem nincs gond.Lehet a végén te sem fogsz hízni :)

2014. okt. 6. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Én 25. hétig 10 kg-t híztam, én is beparáztam, hogy mi lesz így, de most 36 hetes vagyok és 13 kg-nál járok, úgyhogy nem törvényszerű a végén a hízás. Az elején többet ettem, néhány hete nem megy annyi.

Első gyermekemmel 10 kg-t híztam összesen, sztem 20 hétig semmi nem jött fel. Nyugi. Ha ilyen ütemben halad a hízás legfeljebb még jobban odafigyelsz, de nem étkezel egészségtelenül, majd szülés után lemegy...

2014. okt. 6. 17:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia

én sztem a másik véglet vagyok , eddig 3-4kgnal járok

28+5hkm

2014. okt. 6. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!