Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhesen kezdtetek...

Hány hetes terhesen kezdtetek kismama nadrágot hordani?

Figyelt kérdés

2014. okt. 4. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én 16 hetesen, de nem a pocak nagysága miatt, hanem mert nagyon zavart a gomb, úgy éreztem, hogy állandóan feszíti a hasamat. :)
2014. okt. 4. 20:34
 2/13 A kérdező kommentje:
13dik héten járok és egy nadrágom sem kényelmes már.Ma vettem egy terhes nacit csak aggodom hogy más ne nevessen ki hogy ilyen korán már felhuzom
2014. okt. 4. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem az elején lassan nőtt a pocim, ezért kb 24 hetesen kezdtem kismama nadrágot v. szoknyát hordani.
2014. okt. 4. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én most aggódom hogy 16 hetes vagyok és semmi nem látszik sima cicanaciban járok.
2014. okt. 4. 20:55
 5/13 anonim ***** válasza:
nem csak nadrágot, hanem "nagyi" bugyit is kb a 12. héttől kezdtem el hordani, mert megőrültem, ha valami nyomta a hasam és egész nap ültem a munkahelyemen. Vettem terhes leggingszet és gyakorlatilag kettőt ettem meg a terhesség végéig, a tunikáktól nem látszott, hogy az már a nyakamig ér, pedig hasam még nincs is :)
2014. okt. 4. 21:06
 6/13 anonim ***** válasza:
18. héttől.
2014. okt. 4. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:
A héten vettem és kezdtem el hordani, mert eddig vastagabb cicanadrágot hordtam :) 25 hetes vagyok :)
2014. okt. 4. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:

30 hetes vagyok, es nem hordok terhes nadragot.A rendes farmereimet hordom, amiket terhesseg elott is, bar mindegyik csipo fazon, igy nem zavarnak.Persze nem mindegyiket tudom hordani, aminek kicsit is magasabb a derek resze, az mar zavar.

Az elso terhessegemnel vettem 1 terhesnadragot es 1 terhes szoknyat.Borzalmasan idegesitettek, viszketett a hasam toluk, ugy ereztem megfojtanak, pedig a legkisebb meret is nagy volt ram.Egyszeruen nem birom elviselni ha valami csipo magassagnal tovabb er, igy inkabb hosszu felsoket veszek fel rendes nadragokkal.

2014. okt. 4. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:

7hetesen,tegnap vettem éppen.De azért,mert iszonyatosan fel vagyok puffadva,úgy nézek ki,mint aki 5hónapos terhes...a "régi" nadrágjaim nagyon kényelmetlenek a hasamnál.

Úgyhogy egyáltalán ne érezd magad kellemetlenül,én se érzem,pedig én inkább érezhetném mert csak 7hetes vagyok..... :) de mégis minek?Ha egyszer ez kényelmes..állandóan melegitőbe nem járhatok..amúgy se látja senki hogy az kismamanadrág. :)

2014. okt. 4. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
12 hetesen. Már előtte is ki kellett gombolnom a nadrágjaim, ha leultem, de nem akartam a 12. hét előtt elmondani. Amint bejelentettem, már nem is vettem fel sima nadrágot. Nagyon gyorsan lett, hatalmas hasam, bár egyértelmű, hogy az elején ez puffadás volt, de az eredmény ugyanaz.
2014. okt. 4. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!