Szia! Én 16 hetesen, de nem a pocak nagysága miatt, hanem mert nagyon zavart a gomb, úgy éreztem, hogy állandóan feszíti a hasamat. :)
2014. okt. 4. 20:34
2/13 A kérdező kommentje:
13dik héten járok és egy nadrágom sem kényelmes már.Ma vettem egy terhes nacit csak aggodom hogy más ne nevessen ki hogy ilyen korán már felhuzom
2014. okt. 4. 20:41
3/13 anonim válasza:
Nekem az elején lassan nőtt a pocim, ezért kb 24 hetesen kezdtem kismama nadrágot v. szoknyát hordani.
2014. okt. 4. 20:43
4/13 anonim válasza:
Hát nem tudom én most aggódom hogy 16 hetes vagyok és semmi nem látszik sima cicanaciban járok.
2014. okt. 4. 20:55
5/13 anonim válasza:
nem csak nadrágot, hanem "nagyi" bugyit is kb a 12. héttől kezdtem el hordani, mert megőrültem, ha valami nyomta a hasam és egész nap ültem a munkahelyemen. Vettem terhes leggingszet és gyakorlatilag kettőt ettem meg a terhesség végéig, a tunikáktól nem látszott, hogy az már a nyakamig ér, pedig hasam még nincs is :)
2014. okt. 4. 21:06
6/13 anonim válasza:
18. héttől.
2014. okt. 4. 21:17
7/13 anonim válasza:
A héten vettem és kezdtem el hordani, mert eddig vastagabb cicanadrágot hordtam :) 25 hetes vagyok :)
2014. okt. 4. 21:20
8/13 anonim válasza:
30 hetes vagyok, es nem hordok terhes nadragot.A rendes farmereimet hordom, amiket terhesseg elott is, bar mindegyik csipo fazon, igy nem zavarnak.Persze nem mindegyiket tudom hordani, aminek kicsit is magasabb a derek resze, az mar zavar.
Az elso terhessegemnel vettem 1 terhesnadragot es 1 terhes szoknyat.Borzalmasan idegesitettek, viszketett a hasam toluk, ugy ereztem megfojtanak, pedig a legkisebb meret is nagy volt ram.Egyszeruen nem birom elviselni ha valami csipo magassagnal tovabb er, igy inkabb hosszu felsoket veszek fel rendes nadragokkal.
2014. okt. 4. 21:36
9/13 anonim válasza:
7hetesen,tegnap vettem éppen.De azért,mert iszonyatosan fel vagyok puffadva,úgy nézek ki,mint aki 5hónapos terhes...a "régi" nadrágjaim nagyon kényelmetlenek a hasamnál.
Úgyhogy egyáltalán ne érezd magad kellemetlenül,én se érzem,pedig én inkább érezhetném mert csak 7hetes vagyok..... :) de mégis minek?Ha egyszer ez kényelmes..állandóan melegitőbe nem járhatok..amúgy se látja senki hogy az kismamanadrág. :)
2014. okt. 4. 21:45
10/13 anonim válasza:
12 hetesen. Már előtte is ki kellett gombolnom a nadrágjaim, ha leultem, de nem akartam a 12. hét előtt elmondani. Amint bejelentettem, már nem is vettem fel sima nadrágot. Nagyon gyorsan lett, hatalmas hasam, bár egyértelmű, hogy az elején ez puffadás volt, de az eredmény ugyanaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!