Ugye nem jelent gondot ha ilyen sokat es erosen mozog? 24hkm
Sziasztok!
Az en picikem egy hete olyan aktiv lett, hogy mindennap be van indulva..de nem gyengen. Rendesen beremeg a hasam mintha "durranna" bent valami!:)
Es mostanaban kevesebbet rug, inkabb hozzafeszul a hasfalamhoz, fesziti magat..olyan hullamzasok is vannak eleg feltunoek, mintha erosen simogatna belulrol..kidudorodik.
Na meg neha ugy beindul hogy feszit rug de meg remegest is erzek kozbe. Mar a koldokom felett es az oldalamnal is surun jelentkezik.
Latni hogy olyan mintha forgolodna vagy bukfencezne.
Sok helyen olvastam hogy ilyenkor mar erosebbek a rugasok de meg hullamzas nincs..stb...nekem meg mar kivulrol feltunoen lathato es erezheto is.
Es hat kicsit megijedtem hogy normalis e hogy az en picim igy be van indulva vagy ez teljesen termeszetes?
A lepenyem hatso fali.
Akinek ilyen kis aktiv volt a picur leirna neki milyen volt?
Koszi mindenkinek!!
Szia!
Nekem ugyan ez van! :) Igaz én most vagyok 28 hetes, de szóról-szóra ugyanezt tudnám leírni, mint Te! :) És nyugi, ez teljesen normális. :)
Első babám is ilyen volt, akkor nekem is fura volt, de jóóóó erős babám született (lány)! Most fiút várok! :) Előbb elkezdte az erős rúgásokat, mint a lányom, szóval megint jó erős babára számítok. :)
Ha meg hátsó fali a lepényed, akkor meg főleg jobban érzed elöl. :) Nekem mellső fali, mégis néha úgy érzem, hogy menten átszakítja a hasfalamat a kis Vasgyúró! :)
Boldog babavárást!
Szia!
Csatlakoznék én is az "eleven magzatok" táborába:)
Az én babám (lány) le sem áll. Szerintem nem is alszik,(persze biztosan alszik) csak hát olyan ki eleven lett,nekem a 25.héttől nem is inkább rúg hanem fészkelődik,bukfencezik,mászkál,nekem is elég szépen hullámzik a hasam tőle:) Reggel ő ébreszt,este az ő kis kalimpálásaira alszok el:) 2szer olyan erőset rúgott a bal bordám alá,hogy hát mit ne mondjak,rendesen fájt!:)
Nyugodj meg kérdező,biztosan nincs gond,csak hát ezek szerint a mi babáink nem éppen lustácskák:) Azért kint remélem nem lesz ennyire kis örökmozgó, bár tudod mit,de legyen csak az :)
Boldog babavárást.
30hkm
Koszonom nektek!:)
Orulok hogy irtatok!:)
En is kislanyt varok, o az elso babam, igy nen tudtam mihez viszonyitani a mozgasat hogy milyennek kell lennie, de akkor teljesen megnyugodtam!:)
Koszi mindenkinek megegyszer!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!