Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozhat valami gondot?

Okozhat valami gondot?

Figyelt kérdés
Az anyukám kemoterápiás kezelést kap. Azt tudom hogy a pet ct uután 24 óráig nem lehetünk egy légtérbe. A kemoterápia nem jelent veszélyt?
2014. szept. 30. 04:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt ne itt kérdezd meg, hanem orvossal konzultálj, mivel teljesen más válaszokat fogsz kapni. Anno mikor első babámat vártam, édesapám állt kemoterápiás kezelés alatt. Nekem azt mondta az orvos, hogy én veszélyesebb vagyok apámra, mivel neki van legyengítve az immunrendszere. És hogy a kemoterápia nem azt jelenti, hogy a kezelt beteg radioaktív lesz.

De van aki véleménye szerint nem ajánlott egy légtérben lenni kezelt beteggel.

Én az orvosnak hittem, igyekeztem minél többet édesapámmal lenni, amíg lehetett.

De egy orvos jobban tud tájékoztatni.

2014. szept. 30. 06:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja! Azt elfelejtettem, hogy a lányomnak és nekem se lett semmi bajunk. :)
2014. szept. 30. 06:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A háziorvos és anyukám kezelő orvosa azt mondta nincs hatással a magzatra. Csak azért kérdeztem hogy hátha van/volt igy még valaki és hátha valakinek mást mondott az orvos. 34hkm
2014. szept. 30. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!