Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lyukas fog terhesség alatt...

Lyukas fog terhesség alatt okozhat gondot?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát szeretném kikérni, akiknek van valami tapasztalatuk, nem arra lennék kíváncsi, hogy az ismerősének az ismerősével ez és ez történt.....

Azt tudom, hogy a gyulladt fog árthat, ez igaz a lyukas fogra is?

2014. máj. 14. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
6%

a lyukas fog, ha nem kezelik, gyulladáshoz vezet. mondjuk a szuvasodás "lejut" a foggyökérig, vagy a fogbélig, akkor az begyullad, és máris ott a gyulladás.

Szóval igen, árt a lyukas fog is.

2014. máj. 14. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem spec semmit nem ártott.
2014. máj. 14. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
volt 1 lyukas fogam terhesség alatt, ez egy olyan, amiből már jó rég kiesett a tömés, és azóta sem kezdtem vele semmit. Csodálom, hogy megúsztam a 9 hónapot fogfájás nélkül. A köv. babának úgy vágunk majd neki, hogy előtte mindent amit lehet, rendbe tetetek.
2014. máj. 14. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy meg kellene csináltatni, de nem fáj és terhesség alatt valahogy kihagynám ezt a részt, pedig tudom, hogy nem árt a kezelés. Tipikus esete vagyok annak, hogy addig várok, amíg nem kezd el fájni! a kezeléstől meg nagyon félek, pedig tudom hogy lehet fogat tömetni, érzéstelenítőt is adhatnak, de mégis bennem van a para. De hogy miért?
2014. máj. 14. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem menj el, nekem a terhesség előtt fájdult meg a fogam, azonnal elmentem fogorvoshoz mégis most a 9. hónapban is ugyan azzal a foggal szenvedek. Megint begyulladt (elviekben gyökérkezelt fog) Szóval mivel hétfőre vagyok kiírva miost már megvárom, hogy szüljek és utána elmegyek egy másik fogdokihoz.
2014. máj. 14. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Menj el és csináltasd meg, a gyulladásból BAJ lehet, nagybetűs baj, nem csak "jaj, kicsit fájdogál a fogam". Tudod, hogy ha pl. valaki nem tud lábra állni, akkor az első lehetséges gócpont, amit megvizsgálnak, az a foga?

Miért nem valami puccos magánhelyre mész el? Azok se drágábbak egy sima magándokinál, ez 100%. Menj el az Astorián a Tiszacipő felettibe, vagy bármelyik másik belvárosi fogklinikára és légy túl rajta.:)

2014. máj. 14. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem az egészséges fogam gyulladt be, mert rá nőtt az ínyem. 1 hónap volt mire kikezelték, kiműtötték. Száj zárat kaptam, nem tudtam enni, inni, beszélni.

Nem csak a rossz fogakat kell megcsináltatni, hanem ellenőrzésre is el kell menni, mert terhesség alatt fokozottan romlanak a fogak.

Rajtad áll, megcsinálhatod-e, vagy így hagyod, tovább romlik, s majd csak kihúzni lehet.

De szerintem te csak a terhességre fogod, hogy amiatt nem mész!

Ingyen van, s mennyivel szebb az ember ha épek a fogai, mint ha fele ki van rohadva, lyukas, csúnya...

Na meg ha lyukas fog van a lehelet is kellemetlen...

Kinézik, lenézik azt, akinek rendezetlen a fogazat...

2014. máj. 15. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem is van lyukas fogam, nem is egy, egyszer sem gyulladt be.

hozzád hasonló vagyok, szeretnék elmenni de mégis addig várok amíg nem fáj

2014. máj. 15. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!