Lyukas fog terhesség alatt okozhat gondot?
Olyanok válaszát szeretném kikérni, akiknek van valami tapasztalatuk, nem arra lennék kíváncsi, hogy az ismerősének az ismerősével ez és ez történt.....
Azt tudom, hogy a gyulladt fog árthat, ez igaz a lyukas fogra is?
a lyukas fog, ha nem kezelik, gyulladáshoz vezet. mondjuk a szuvasodás "lejut" a foggyökérig, vagy a fogbélig, akkor az begyullad, és máris ott a gyulladás.
Szóval igen, árt a lyukas fog is.
Menj el és csináltasd meg, a gyulladásból BAJ lehet, nagybetűs baj, nem csak "jaj, kicsit fájdogál a fogam". Tudod, hogy ha pl. valaki nem tud lábra állni, akkor az első lehetséges gócpont, amit megvizsgálnak, az a foga?
Miért nem valami puccos magánhelyre mész el? Azok se drágábbak egy sima magándokinál, ez 100%. Menj el az Astorián a Tiszacipő felettibe, vagy bármelyik másik belvárosi fogklinikára és légy túl rajta.:)
Nekem az egészséges fogam gyulladt be, mert rá nőtt az ínyem. 1 hónap volt mire kikezelték, kiműtötték. Száj zárat kaptam, nem tudtam enni, inni, beszélni.
Nem csak a rossz fogakat kell megcsináltatni, hanem ellenőrzésre is el kell menni, mert terhesség alatt fokozottan romlanak a fogak.
Rajtad áll, megcsinálhatod-e, vagy így hagyod, tovább romlik, s majd csak kihúzni lehet.
De szerintem te csak a terhességre fogod, hogy amiatt nem mész!
Ingyen van, s mennyivel szebb az ember ha épek a fogai, mint ha fele ki van rohadva, lyukas, csúnya...
Na meg ha lyukas fog van a lehelet is kellemetlen...
Kinézik, lenézik azt, akinek rendezetlen a fogazat...
nekem is van lyukas fogam, nem is egy, egyszer sem gyulladt be.
hozzád hasonló vagyok, szeretnék elmenni de mégis addig várok amíg nem fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!