Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért küldtek tovább egy...

Miért küldtek tovább egy jobban felszerelt rendelőbe kivizsgálásra? Baj lehet?

Figyelt kérdés
Voltam ultrahangon, 7 hetes babás vagyok, először minden rendben zajlott, majd az orvos mondta, hogy a biztonság kedvéért keressek fel egy nagyobb korházi rendelőt, további vizsgálatra, ahol alaposabban szemügyre tudják venni a babám fejlődését. Kérdeztem Tőle, hogy valami baj van-e esetleg, lát valamit, ami aggodalomra ad okot, de Ő azt mondta nem csak menjek majd el azért még egy helyre ahol alaposabban meg tudnak vizsgálni. Nagyon megijedtem. Ezt nem érzem túl biztatónak. :(
2014. okt. 3. 13:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A 12. heti nagy ultrahang az, ami genetikailag a legfontosabb állomása egy terhességnek. Nem tudom, hogy hova jársz orvoshoz/ultrahangra, de nem árt a kiszemelt kórházban esetleg uh-ra időpontot kérni (12. heti), ahol majd szülni fogsz, hogy ott (is) megnézzenek.

Ha probléma lenne a terhességben jelenleg, akkor az orvos (akinél most voltál) úgyis szólt volna.

Gondolom szívhangot hallottál, láttad a testrészeit, stb..

2014. okt. 3. 13:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Az agy több infót dolgoz fel mint ami tudatosul de azèrt feldolgozza, az ilyet hìvjuk megèrzèsnek, mikor nem is tudod mi nem terszik csak tudod hogy valami nem. Persze tèvedhet is, szóval ráprázni kár.
2014. okt. 3. 13:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Szívhangot sajnos nem hallottam, de láttam, hogy nőtt a 2 héttel ezelőtti vizsgálathoz képest. Azt mondta az orvos, hogy várjunk még a terhesgondozással is a másik rendelő vizsgálatáig. Bár itt csak sima hasi ultrahang van ebben a rendelőben, lehet ez végett küldött el.
2014. okt. 3. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
En azt gondolom h valami gyanus volt neki es biztosra akar menni, de teged nem akart megijeszteni!
2014. okt. 3. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is látott valamit ami nem biztos és nem akart megijeszteni. Mint nekem a terhesgondozason a héten. Kérdeztem pici a babámvalami baj van? A doki hhummogott annyit mondott Jovoheten a genetikai uh-n több mindent mondanak majd. Ergo sztem azért kötelesség lenne elmondani nekünk ha lát valami akár gyanúsat is..

amit írtaz egyik hhozzászokott, hogy van egy noi/anyai megerzesed.

Én is agybajt kapok jövő keddig. .

28hkm

2014. okt. 3. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
3. babám vàrom. Az elsõ 2-vel màsik dokim volt, de mindkettõ elküldött másik dokihoz is azzal a jelszóval, h több szem többet làt. Minden terhessègemnèl a 11. hèten küldött el a vèdõnõhöz. Volt egy missed ab-om is, akkor már a 6. héten szólt h itt valami nincs rendben. Szerintem szólt volna, ha van valami baj, s a kórhàzba is úgy küldött volna, h a gyanúját beleírja a papírodba. Nyugi, nem lesz baj!
2014. okt. 3. 15:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincsen. Én ezt úgy vettem volna, hogy biztos elavult a gépe, amin nem is lehet meglepődni. Elég régi gépeket is szoktak még használni, így jobb, ha máshol is megnézik. Nem akarta azt mondani, hogy sz@r a gépe, nincs meg a megfelelő felszereltsége a rendelőnek.
2014. okt. 3. 16:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Tényleg köszönöm a biztató szavakat. Remélem tényleg csak annyiról van szó, hogy elég leharcolt a berendezés a rendelőben, és biztosra szeretne menni.

Kedves 5.neked pedig nagyon szurkolok, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen. Az én dokim azt mondta, hogy várjak kb. 1 hetet, és úgy menjek a másik vizsgálatra, úgyhogy nekem is várakozással teli lesz a hét. Szorítok, hogy minden rendben legyen nálad is!

2014. okt. 3. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, hogy a szívhang miatt küldött másik rendelőbe? Mert azt irtad, hogy azt nem hallottad. Én szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.
2014. okt. 3. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hét elött hüvelyi Uh volt ilyenkor azzal jobban látnak és a 12 hetes is azért volt hasi mert vékony vagyok és úgy vélte az orvos azon is fogja látni különben 16. Héten használ először hasi Uht! Én szerintem azért küldd el máshova mert nincs hüvelyi ultrahangja ami mondjuk szokatlan egy rendelőben!
2014. okt. 3. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!