Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a róbert karoly kórház?...

Milyen a róbert karoly kórház? Elégedettek voltatok? Jól felszerelt barátságos?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó nőgyógyászom de nem jó a kórház ahol dolgozik és én nem szeretnék egy 6 ágyas szobában lenni ha éppen nincs szabad 1 ágyas szoba ( mert csak kettö ilyen szoba van ). Viszont jó kórházakban meg nem ismerek jó nőgyógyászt...
2013. nov. 12. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:
A Róbert Károly egy magánklinika. Ha ez nem gond, én csak ajánlani tudom. Mi ide járunk, és bár a szobáról még nem tudok mesélni, mert csak 2x láttam (szép, tiszta, rendezett volt), de Nyéky Boldizsár doktorurat tudom ajánlani. Hozzá járunk, végtelen türelemmel, nyugalommal és humorral beszél, mindig meghallgat, bármikor el tudom érni. A kórházban még nem találkoztam számomra unszimpatikus emberrel, találkoztam más orvossal is ügyeletben, itt-ott, szimpi volt mindegyik, nagyon odafigyelnek a kommunikációra, kedvességre, mindenki nyugodt és mosolygós. Még nem szültünk, készülünk rá, de egyáltalán nem félek bemenni. Remek hely, alig várom a szülést! :) Azt átlag szobák két ágyasak, családi szobát pluszban lehet kérni, és akkor a másik ágy apukáé lehet és bent is alhat :)
2013. nov. 13. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!