Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 napja hasmenésem van, kell...

1 napja hasmenésem van, kell tartanom valamitől?

Figyelt kérdés

Tegnap kicsit gyengébbnek éreztem magam, olyan érzésem volt, mintha lázas lennék, de többször is megnéztem, nem volt hőemelkedésem se. Fájt kicsit a fejem és a lábam is, de annyira nem volt vészes, gyógyszer nélkül végigcsináltam a napot. Ma már elmúlt ez a lázas érzés, fejem se fáj, viszont ma hasmenésem volt délelőtt és most este is, méghozzá elég rendesen (nem részletezném, de mindenki el tudja képzelni a helyzetet). Ha valami kisebb dolog, akkor nem mászkálnék orvoshoz, megvárnám, míg átmegy rajtam, de azért érdekelne mit kaphattam el.

25 hetes vagyok

2014. okt. 2. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami vírust, terjed minden szar most. 1-1 alkalmi hasmenés szerintem nem vészes, diétázz picit (főtt krumpli, pirítós) igyál normaflort meg sok-sok folyadékot. Evvel nem hiszem, hogy orvoshoz kellene rohangálni, az ősz tipikusan a betegségek évszaka.
2014. okt. 2. 20:20
 2/6 tigrincs88 ***** válasza:

Ugyan ezen mentem át én is.Tegnap elött lázasnak,levertnek éreztem magam,pedig még a 37fokot sem érte el a höm.Tegnap durva hasmenés.Ma már "csak" a gyomrom fáj.Diétázok,sokat iszok,c-vitamint szedek.Nem megyek dokihoz,nem szeretném ha a váróban köhögnének rám valamit.

Jobbulást.

20 hetes kismama

2014. okt. 2. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószleg vírusos. Ezzel nem tud mit kezdeni az orvos sem, magától meggyógyul egy kis diétával, sok folyadékkal. A vírus nem okoz gondot ne aggódj.
2014. okt. 2. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
a virus nem art a babanak, de magaval a hasmenessel vigyazni kell terhesen. en bistosan orvoshoz mennek. kismamaknak kulon varot biztositanak a rendeloven, nem a tobbi beteggel egy legterben fogsz varakozni es soron kivul behivnak.
2014. okt. 2. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha elmúlik hétvégére, akkor inkább nem zargatom az orvost ilyenekkel.

2014. okt. 2. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Valószínű vírus, előfordul így ősszel. Én 14 hetesen estem át hasonlót, csak én áthánytam az egész napot. Voltam orvosnál, de csak a táppénzes papír miatt (még ugye dolgoztam), gyakorlatilag semmit nem tudott velem kezdeni. Vírus, nincs rá gyógyszer, csak diéta és sok folyadék.

Úgyhogy ha "csak" ennyi a panaszod, én nem mennék orvoshoz. A babának nem lesz baja.

2014. okt. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!