1 napja hasmenésem van, kell tartanom valamitől?
Tegnap kicsit gyengébbnek éreztem magam, olyan érzésem volt, mintha lázas lennék, de többször is megnéztem, nem volt hőemelkedésem se. Fájt kicsit a fejem és a lábam is, de annyira nem volt vészes, gyógyszer nélkül végigcsináltam a napot. Ma már elmúlt ez a lázas érzés, fejem se fáj, viszont ma hasmenésem volt délelőtt és most este is, méghozzá elég rendesen (nem részletezném, de mindenki el tudja képzelni a helyzetet). Ha valami kisebb dolog, akkor nem mászkálnék orvoshoz, megvárnám, míg átmegy rajtam, de azért érdekelne mit kaphattam el.
25 hetes vagyok
Ugyan ezen mentem át én is.Tegnap elött lázasnak,levertnek éreztem magam,pedig még a 37fokot sem érte el a höm.Tegnap durva hasmenés.Ma már "csak" a gyomrom fáj.Diétázok,sokat iszok,c-vitamint szedek.Nem megyek dokihoz,nem szeretném ha a váróban köhögnének rám valamit.
Jobbulást.
20 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat!
Ha elmúlik hétvégére, akkor inkább nem zargatom az orvost ilyenekkel.
Valószínű vírus, előfordul így ősszel. Én 14 hetesen estem át hasonlót, csak én áthánytam az egész napot. Voltam orvosnál, de csak a táppénzes papír miatt (még ugye dolgoztam), gyakorlatilag semmit nem tudott velem kezdeni. Vírus, nincs rá gyógyszer, csak diéta és sok folyadék.
Úgyhogy ha "csak" ennyi a panaszod, én nem mennék orvoshoz. A babának nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!