Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok nagyon hasmené...

25 hetes vagyok nagyon hasmenésem van ami belül be az alul egyből ki mit vehetek be?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 10:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi felül!
2014. aug. 30. 10:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Már 4 napja lazább a székletem de ma van a csúcs! Fáj a gyomrom hányingerem is van!
2014. aug. 30. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem szabad rá semmit bevenni, mert a toxinoknak távozniuk kell, nem jó ha mesterségesen vent tartod őket és ezzel a "mérgezést" elnyújtod.

Hagyd hogy kiürüljön a szervezeted, de inni igyál sokat, nehogy kiszáradj.

2014. aug. 30. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Normaflore, Laktív!!
2014. aug. 30. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Étcsokoládé, 1-2 kocka.
2014. aug. 30. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szenet ettem.

Ha vírusos, akkor érdemes sok folyadékkal "kitolni" lefelé a kórokozót is. Ha nem lennél terhes, akkor viccen kívül hashajtót ajánlanék. Lerövidíti a vírusos hasmenés idejét, mert gyorsabban kiüríti a vírusokat az emésztőrendszerből.

Ha viszont elcsaptad a gyomrod (pl néhány ember a túl zsíros ételektől is futni kezd), akkor szén. Sok-sok orvosi szén.

Egyébként orvossal nézesd meg magad, mert a hasmenés alhasi vérbőséget okoz és 25 hetesen az nem épp kívánatos dolog. Kicsi az esély, hogy baj legyen, de egy ellenőrző vizsgálatot iktass be, tudjon róla az orvosod.

2014. aug. 30. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
2 éve volt ilyenem, 2 hétig tartott. Inni se tudtam, az is egyből kijött-fél óra elteltével. Nagyon borzasztó az ilyen. Én biztos, hogy dokihoz fordulnék terhesen. Nagyon veszélyes is lehet.
2014. aug. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!