25 hetes vagyok nagyon hasmenésem van ami belül be az alul egyből ki mit vehetek be?
Nem szabad rá semmit bevenni, mert a toxinoknak távozniuk kell, nem jó ha mesterségesen vent tartod őket és ezzel a "mérgezést" elnyújtod.
Hagyd hogy kiürüljön a szervezeted, de inni igyál sokat, nehogy kiszáradj.
Én szenet ettem.
Ha vírusos, akkor érdemes sok folyadékkal "kitolni" lefelé a kórokozót is. Ha nem lennél terhes, akkor viccen kívül hashajtót ajánlanék. Lerövidíti a vírusos hasmenés idejét, mert gyorsabban kiüríti a vírusokat az emésztőrendszerből.
Ha viszont elcsaptad a gyomrod (pl néhány ember a túl zsíros ételektől is futni kezd), akkor szén. Sok-sok orvosi szén.
Egyébként orvossal nézesd meg magad, mert a hasmenés alhasi vérbőséget okoz és 25 hetesen az nem épp kívánatos dolog. Kicsi az esély, hogy baj legyen, de egy ellenőrző vizsgálatot iktass be, tudjon róla az orvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!