Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz volt a terhességi tesztem?

Rossz volt a terhességi tesztem?

Figyelt kérdés
Most voltam nőgyógyásznál rákszűrésen és általános vizsgálaton és vizsgálat után azt mondta a doki, hogy minden rendben, viszont már hetek óta vannak terhességre utaló tüneteim. Ezt nem említettem neki csak azt mondtam, hogy már 3 hete késik, de mivel 2 hónapja kezdtem el fogamzásgátlót szedni ezért azt mondta hogy ez normális. Ma (2 napra rá) mivel már nagyon nem éreztem jól magam vettem egy tesztet és az pozitív lett. Ilyenkor mi van ő még nem láthatta? Ez nem látszik ilyenkor a méhszájon mondjuk? Már a 7. 8. hét környékén vagyok ha igaz, de ha a doki ezt nem látta akkor lehet, hogy csak a teszt rossz?

2014. okt. 2. 19:59
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Én csak annyit mondok, hogy aki budapesti az kerülje el Szeverényi Mihályt 2.kerületben Kapás utcában dolgozik.
2014. okt. 30. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!