Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz volt a terhességi tesztem?

Rossz volt a terhességi tesztem?

Figyelt kérdés
Most voltam nőgyógyásznál rákszűrésen és általános vizsgálaton és vizsgálat után azt mondta a doki, hogy minden rendben, viszont már hetek óta vannak terhességre utaló tüneteim. Ezt nem említettem neki csak azt mondtam, hogy már 3 hete késik, de mivel 2 hónapja kezdtem el fogamzásgátlót szedni ezért azt mondta hogy ez normális. Ma (2 napra rá) mivel már nagyon nem éreztem jól magam vettem egy tesztet és az pozitív lett. Ilyenkor mi van ő még nem láthatta? Ez nem látszik ilyenkor a méhszájon mondjuk? Már a 7. 8. hét környékén vagyok ha igaz, de ha a doki ezt nem látta akkor lehet, hogy csak a teszt rossz?

2014. okt. 2. 19:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szóval, ha nekem most nyitott lenne akkor más miatt lett pozitív a teszt?
2014. okt. 2. 22:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha neked nyitva lenne a méhszájad akkor vagy gyereket szülsz éppen vagy valami nőgyógyászati műtét miatt kitágították...

Te hány éves vagy??

2014. okt. 3. 06:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha nyitva lenne akkor kezdenék aggódni, mert hamarosan egy 3-4kilos kisbaba "pottyanna" ki beloled :-D..
2014. okt. 3. 07:27
 14/21 A kérdező kommentje:
Úgy nyitott mint menzesz előtt. Már voltam terhes, de akkor elvetéltem és akkor nem ilyen volt kemény és zárt volt és felhúzódott, ezt akkor a doki mondta. Most pedig puha és kicsit résnyire nyitott.
2014. okt. 3. 09:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint ma reggel nem ismételtél tesztet?

Elvileg a dokinak éreznie kellett volna a megnagyobbodott méhet, de az UH a legbiztosabb, ott jól látszik már a korai terhességnél is a megvastagodott méhfal...

Én a helyedben azonnal csinálnék egy mádosik tesztet és ha az is pozitív, akkor mennék rögtön a dokihoz. Mert ha valóban terhes vagy, akkor a vitamint (legfőképp a folsavat) már ma el kellene kezdened szedni.

2014. okt. 3. 11:46
 16/21 A kérdező kommentje:
De csináltam és az is pozitív lett, hétfőn tudok csak dokihoz menni, mert reggeltől estig dolgozok ma és hétvégén sajnos nincs rendelés
2014. okt. 3. 22:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Remélem azért gyógyszertárba be tudsz ugrani terhesvitaminért. Majd írj, hogy mi volt a dokinál.
2014. okt. 4. 15:55
 18/21 A kérdező kommentje:
14 hetes terhes voltam amit nem vett észre a doki... de minden rendben szerencsére
2014. okt. 21. 23:03
 19/21 anonim ***** válasza:

14 hetes terhességet nem vett észre???

Milyen kontár orvoshoz voltál?

2014. okt. 22. 11:17
 20/21 anonim ***** válasza:

egy 14 hetes terhességet még egy amatőr is ki tud tapintani!

Meg is vizsgált mikor voltál? Vagy csak levette a rákszűréshez a cuccot és kész?

2014. okt. 22. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!