Terhessegi tesztem negativ. Kesik a menzim mar 8 napja. Lehet baboca a dologban?
Tegnap este hanyingerem volt es nagyon keveset hanytam is, ma ismet ugyanaz az erzes es mindjart megjon erzesem van, feher suru folyas is tarsul mindezekhez.Ugy erzem ma mar csak a jobb petefeszkemnel szurkal, mult heten is minden 2.nap volt mindjart megjon erzesem es masnap erdekes modon nem ereztem semmit.Ha volt esetleg ilyen vagy ehhez hasonlo tapasztalatotok szivesen elolvasnam.
Dokihoz jovo7en megyek, de addig is varom valaszaitokat.
Igen, lehet baba. De eddig rendszeres volt a menstruációd? A hányinger, a mindjárt megjön érzés és a folyás a korai terhesség tünete, a melleid nem feszülnek esetleg? A szurkálás is biztató... Milyen tesztet vettél? Próbáld az X-Epillel (csík), az megbízható és nem is drága, 2 db van benne. Ha terhes vagy, minden bizonnyal ki fogja mutatni!
30 hkm
Akkor sztem terhes vagy, minden jel arra mutat. Vegyél egy másik fajta tesztet, és ha pozitív, mehetsz a dokihoz :)
(első voltam újra)
Koszonom a biztatast, olyan jo remenykedni amig meg mindig nincs menzi.de sajnos ez nem az elso tesztem volt, probaltam mar mast is azok is negativak voltak, nagyon elkeserito volt, de ilyen tuneteim meg sosem voltak.
Tovabbi minden jot kivanok, es boldog babavarast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!