Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhessegi tesztem negativ....

Terhessegi tesztem negativ. Kesik a menzim mar 8 napja. Lehet baboca a dologban?

Figyelt kérdés

Tegnap este hanyingerem volt es nagyon keveset hanytam is, ma ismet ugyanaz az erzes es mindjart megjon erzesem van, feher suru folyas is tarsul mindezekhez.Ugy erzem ma mar csak a jobb petefeszkemnel szurkal, mult heten is minden 2.nap volt mindjart megjon erzesem es masnap erdekes modon nem ereztem semmit.Ha volt esetleg ilyen vagy ehhez hasonlo tapasztalatotok szivesen elolvasnam.

Dokihoz jovo7en megyek, de addig is varom valaszaitokat.

2012. szept. 3. 14:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Helyesbbittenek mar 11 napja kesik, elszamoltam a napokat.
2012. szept. 3. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen, lehet baba. De eddig rendszeres volt a menstruációd? A hányinger, a mindjárt megjön érzés és a folyás a korai terhesség tünete, a melleid nem feszülnek esetleg? A szurkálás is biztató... Milyen tesztet vettél? Próbáld az X-Epillel (csík), az megbízható és nem is drága, 2 db van benne. Ha terhes vagy, minden bizonnyal ki fogja mutatni!

30 hkm

2012. szept. 3. 14:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Melleim szurkaltak mult 7en es a bal mellemen a bimbo mellett megjelent 3 pattanasszeru barna potty.es akkor a derekam is fajt, most nem erzek semmit a hasszurkan kivul.
2012. szept. 3. 14:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Sure check teszttel teszteltem, es az utobbi idoben 29-30 napos volt a menzim,
2012. szept. 3. 14:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Akkor sztem terhes vagy, minden jel arra mutat. Vegyél egy másik fajta tesztet, és ha pozitív, mehetsz a dokihoz :)

(első voltam újra)

2012. szept. 3. 14:44
 6/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a biztatast, olyan jo remenykedni amig meg mindig nincs menzi.de sajnos ez nem az elso tesztem volt, probaltam mar mast is azok is negativak voltak, nagyon elkeserito volt, de ilyen tuneteim meg sosem voltak.

Tovabbi minden jot kivanok, es boldog babavarast.

2012. szept. 3. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
lehet baba, de ha nega a teszt és más fajtát is próbáltál akkor szerintem hormonális probléma lehet
2012. szept. 3. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom hogy ne keseredj el!Nekem 2hónapja nem jött meg a menzim.teszteltem folyamatosan mindig csak negatív.aztán már nem is foglalkoztam vele(sosem volt rendszeres a ciklusom,olyan is volt már hogy kimaradt).aztán két hetet vártam mert már sokalltam a kimaradást és láss csodát pozi lett a tesztem és kiderült hogy már 8hetes babás vagyok!míg nem jön meg nincs semmi elveszve!és drukkolok!
2012. szept. 3. 17:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Tenyleg jol esnek ezek a szavak, igen meg mindig remenykedek, h legyen baboca.holnap bejelentkezek az orvoshoz, mert mar nagyon szur a bal petefeszkemnel, egesz nap fajt de ilyen intenziven ma este.majd irok ha megvizsgalt a doki.es koszonom a drukkolast is :)
2012. szept. 3. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Na mi lett az eredmény?Van baba?Mit mondott a doki?
2012. szept. 5. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!