Terhessegi tesztem negativ. Kesik a menzim mar 8 napja. Lehet baboca a dologban?
Figyelt kérdés
Tegnap este hanyingerem volt es nagyon keveset hanytam is, ma ismet ugyanaz az erzes es mindjart megjon erzesem van, feher suru folyas is tarsul mindezekhez.Ugy erzem ma mar csak a jobb petefeszkemnel szurkal, mult heten is minden 2.nap volt mindjart megjon erzesem es masnap erdekes modon nem ereztem semmit.Ha volt esetleg ilyen vagy ehhez hasonlo tapasztalatotok szivesen elolvasnam.
Dokihoz jovo7en megyek, de addig is varom valaszaitokat.
2012. szept. 3. 14:18
11/11 A kérdező kommentje:
A doki nem latott babat, minden tunet ellenere azt mondta nyugodjak meg minden rendben van, nincs semmilyen betegseg sem, adott gyogyszert, hogy jojjon meg a menzi. Most egy uj honap, uj remenyekkel.De azt meg mindig nem ertem, hogy lehettek ilyen tuneteim, meg ilyen sosem volt. Szep napot minden Kedves olvasonak!
2012. szept. 12. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!