1. nem jon meg a vart idoben. ezelott semmi.
2. hanyinger, emelyges, izleles, szaglas valtozasa, hangulatingadozas, hanyas
a 2. pobtban leirtak egyenileg elteroek
A fent leirtakon felül még a menses elmaradása előtt a pecsételő vérzés is jele lehet a beágyazódásnak!
Mellfeszülés. Amúgy egyénileg eltérő.
És létezik olyan is elég sokszor hogy még menstruál az illető akkor is ha pár hónapos terhes közben !
A legelső tünet lehet a beágyazódáskor jelentkező vérzés még mensi előtt, de ez aránylag ritka.
Nekem mikor meg kellett volna jönnie úgy fájdogált a hasam és a derekam, mintha már véreznék és bevettem volna a görcsoldót, holott nem volt semmi vérzés és a fájdalom sem erősödött. Ekkor kezdtem gyanakodni. Aztán a pozitív teszt után néhány nappal feszülni kezdtek a melleim, de napközben nem tűnt fel, inkább csak nem tudtam oldalt feküdni tőlük este. Majd 6 hetesen jött a hányinger. A mellfeszülés közben elmúlt 2 hétre, és 7 hetesen jött vissza.
Köszönöm mindenkinek!
Viszont nem rég menstruáltam és utána 1-2 nappal feküdtünk le a párommal.
És ilyen enyhe szurkálódást érzek a hasamban , és felkeltem és rosszul voltam(szédültem,enyhe hányinger).
Tesztet még nem csinálok,nagyon korai lenne.
Ez jelenthet terhességet?
Lehet, egyszer igy estem teherbe a menses után 1-2 nappal, igaz sajna elment a baba.. de attól is függ hogy végigcsinálta-e a pasid benned..
nekem volt beágyazódási vérzés kevés rozsaszínes innen tudtam hogy most ágyazodott be,és szurkált a hasam alja oldalt ha hirtelen mozdultam.. 7hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!