Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek a terhesség...

Volt valakinek a terhesség alatt cisztája?

Figyelt kérdés

kb 6-7hetes vagyok,5hetesen voltam egy dokinál,aki megállapitotta a terhességet,vagyis akkor még csak petezsák volt.Azóta sajnos nem tudtam dokihoz menni,szabin volt az enyém,de hétfőre már be vagyok hozzá jelentkezve.

Az előző doki még mondta,hogy egy jó nagy ciszta is van a jobb petefészkemnél,de semmi mást nem mondott.Mondtam is neki hogy pont a jobb oldalon szokott görcsölgetni a hasam,hogy akkor ettől lenne?MOndta igen,és ha nagyon erős görcs lenne,akkor azonnal kórház.

Szerencsére még nem volt annyira erős görcs,de szinte állandóan van ilyen tompán,meg szurkál...azt se tudom mekkora az a "jó nagy ciszta",mert méretet nem mondott.

Ugye nem lesz semmi baj?Fel szivódik,vagy gyógyszer kellesz rá?Valakinek volt hasonló?

2014. okt. 1. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt.Azt mondták sárgatest ciszta 47mm-esre nőtt meg majd eltűnt
2014. okt. 1. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen kb.8hetesen azt mondta 1hónap múlva menjek vissza én is aggódtam nagyon pedig mondta,hogy jó indulatú.Mikor mentem vissza hála felszívódott.Ne idegeskedj minden rendben lesz!
2014. okt. 1. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, 7 hetesen vette észre, akkor mentem először orvoshoz. A 12. hétre pedig már felszívódott. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy nem kell megijedni, mert ez nagyon gyakori, és szinte mindig felszívódik magától.
2014. okt. 1. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm!Kicsit megnyugodtam!
2014. okt. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!