Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kellene egy kis segítség!...

Kellene egy kis segítség! Lehet károsodása a babanak attól, h a párom gyógyszert szed?

Figyelt kérdés
Szóval,az lenne a kérdés,h mennyire lehet hatással a babara,h ő frontint meg vérnyomás gyogyszereket szed már egy ideje.Kb egy hónapos lehet a baba.Van már egy 14hosunk,nála max a nyugtató volt.Előre is köszi a válaszokat.

2014. okt. 1. 07:06
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Vérnyomásra lehet szedni gyógyszert, mégpedig a dopegytet. Konzultálnia kellene a háziorvosával ezzel kapcsolatban. Frontin. Hm.. Úgy tudom nyugtatót nem a legelőnyösebb terhesség alatt szedni, de ezt is az orvos tudja megmondani.
2014. okt. 1. 07:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Párom szedi a gyógyszereket,nem én!A kérdés,h ettől lehet-e baja mikor terhes lettem.
2014. okt. 1. 07:27
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Az orvosa mit mond erre?
2014. okt. 1. 07:27
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hogy te a nő vagy és a férfi párod szed gyógyszert? Milyen károsodása lehetne szerinted? Nem lesz semmi baja a babának.
2014. okt. 1. 07:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából ő fél attól,h baj van,mert kicsit pánikbeteg és pont a teherbeesés idején evett több nyugi bogyót :(
2014. okt. 1. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Sógorom gyógyszert szed rendszeresen. régóta.

Ész nélkül nekiálltak gyereket csinálni, most 2,5 éves a kislány születése óta beteg. Epilepszia és még valami aminek nem tudom mi a neve. Többet volt kórházban, mint otthon . A sógorom kezelő orvosa megmondta hogy a gyógyszertől van amit szed. Gyerekvállalás előtt fel kellett volna keresni a kezelő orvost és akkor találtak volna másik megoldást arra, hogy egészséges gyerek szülessen.

Most sógorom magát okolja, teljesen jogosan

2014. okt. 1. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos tényleg igaza van az utolsónak. Egyes gyógyszerek tényleg roncsolják a spermiumokat. Az én férjem is gyógyszert szed. Amikor babát szerettünk volna, akkor kérdeztük az orvost, hogy lehet-e. Igent mondott, de egyszer voltunk fent a SOTE 1-en is genetikai vizsgálatra a saját megnyugvásunk érdekében. Egészséges gyerekünk született.
2014. okt. 1. 08:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Őt nem terveztük "csak jött".Mindenesetre holnap megyek dokihoz,majd meg kérdezem tőle is.Sajnos ettől függ,h megtartjuk-e.
2014. okt. 1. 09:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy erre a doki sem fog tudni neked biztosat mondani.
2014. okt. 1. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!