Szed/szedett valaki terhessége idején VERAPAMIL gyógyszert?
Én 32 hetes vagyok, néha erős szívzuhogás tör rám, de ritkán, nem is minden nap. Azért elmentem orvoshoz és a doki ezt írta fel mindennapi bevételre, de tartok tőle, mert a betegtájékoztató szerint átjut a placentán és állatkísérletek szerint az utódokon károsodást okozott.
Meg a vérnyomásom is alapból alacsony, és ezt agyógyszert a magas vérnyomásúak szedik. Attól félek, hogy még alacsonyabb lesz a vérnyomásokm, ha minden nap szedem.
Nekem is felírták, de amikor elolvastam a betegtájékoztatót, nem szedtem be. Még szülés után is minden nap előjött ez az erős szívdobogás. Akkor is ajánlgatták, meg újra felírták a kórházban is, de akkor sem szedtem. Szépen elmúlt egy pár hét alatt._Mondjuk nekem nem csak néha volt, hanem naponta többször, minden nap.
Egyébként sokszor olvasom, hogy ezt a gyógyszert írják fel kismamáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!