Nagyon korai rosszullet utan kinek milyen nemü babaja született?
Figyelt kérdés
Elsö terhessegem alkalmaval a 7.hettöl a 24.hetig folyamatosan hanytam.Most 1 hete tudom,h terhes vok,most leszek öt hetes,de szörnyü emelygesem van egesz nap,de hanyas meg nem volt-tudom egy het nem a vilag,azt olvastam,h a nagyon koran jelentkezö reggeli rosszullet kislanyra utal.Nekem egesz napos a rosszullet2014. szept. 30. 20:58
11/17 anonim válasza:
A lányommal az első 3 hónapot végig hánytam. Most reggeli émelygéseim vannak, még nem tudom a nemét.
12/17 anonim válasza:
Kislány lesz ő is(20.hetig hányás) mint az első akivel viszont sosem hánytam.
13/17 anonim válasza:
Napra pontosan ugyanúgy, ugyanannyi ideig és ugyanakkor hánytam mindkettővel. Az egyik fiú, a másik lány:) Nekem az egyik urbánus legenda viszont bevált: a fiúval a savanyú, sós (a kovászos uborka levét vedeltem, meg a kivit ettem pirosarannyal, a férjem majd' összehányta magát...), a lánynál meg az édeset kivántam, csokit csokival és kristálycukorral:)
14/17 anonim válasza:
Nekem 3 lányom van és egy fiam, a lányokkal nagyon rosszul voltam, hányás hányinger, erős szédülés, és rettenetesen fáradt voltam, minden bajom volt! A Kisfiamnál az ég világon semmi nem volt.
15/17 anonim válasza:
Előző vagyok, én a lányokkal nagyon kívántam a savanyút, a csípőst majd megvesztem érte! A kisfiamnál pedig a csokiért éltem haltam, ami furcsa volt mert előtte szinte soha nem ettem meg a csokit és azóta sem, de abban a 9 hónapban nem ment tönkre a Kinder Bueno gyár! :D
16/17 anonim válasza:
egyik gyerkőccel sem volt még csak émelygésem sem, első lány, második fiú. Ismerősöm a 20. hétig hányt, kislánya lett :-)
17/17 A kérdező kommentje:
akkor nem lettünk okosabbak :-)
muszaly lesz kivarni,mig megmutatja magat,vagy megszületik...
Hatha az anyai megerzes bejön,anno fiut ereztem,bejött,most lanyt erzek...majd kiderül
2014. okt. 1. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!