A terhesség nagyon korai szakaszában (kb. 4 hetes) is jelentkezhet rosszullét?
Figyelt kérdés
Még van 5 napom mensiig,de egyelőre semmilyen szokásos premensis tünetem nincs,pedig mindig egy héttel mensi előtt lenni szokott. Viszont ma reggel rosszul lettem (émelygés,hányás),ilyen még sosem volt.Lehet,h ilyen tünet kíséri a beágyazódást?A teszteléshez még korai. Idegeskedés nem okozta és nem is görcsölök a baba miatt,h tüneteket produkáljak,mert még csak nem rég óta próbálkozunk.Előre is köszönöm a válaszokat!2008. márc. 3. 08:05
1/4 anonim válasza:
Olvastam már olyanról, akinek a mensi előtt terhestünetei voltak, de hogy tényleg az e, csak akkor derül ki, ha nem jön meg a mensid, teszted pozitív, és a doki is megerősít ebben. Szóval lehetséges, hogy azért voltál rosszul, mert teherbe estél, de lehet nem, várnod kell.
2/4 anonim válasza:
Beágyazódás utántól kezd emelkedni a hcg szint ami naponta megduplázódik a szervezetedben így előfordulhat rosszullét, ha már most magas a hcg szinted. Vannak akiknek olyan alacsony, hogy mensi kimaradása után még napokkal sem mutatja ki a tesz, nem vagyunk egyformák ! Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél:-))
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Remélem sikerül a baba.:-)
2008. márc. 3. 08:21
4/4 anonim válasza:
Szija!Szóritok,hogy össze jöjjön a baba.Majd írd meg a végeredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!