Terhesség elején mikortól jelentkezhet legelőször hányinger/hányás?
Szia!
Mindenkinél más időben jelentkezik.
Nekem a késés után 1-2 nappal, de hánytam is.
28 heteske
Nincs szabály, mindenkinél más. Nálam elég extrém volt, még nem mutatta a teszt sem a terhességet, de én már folyton hányingerrel küzdöttem.
Vannak, akik meg egyáltalán nem hánynak egész terhesség alatt.
Nekem a 6-7. héten jelentkezett a hányinger, de ez tényleg nagyon egyéni.
üdv. 29 hetes
Mindenkinek maskor. van akinek nem is jelentkezik semmilyen tunet. na en nagyon irigylem oket.
En a 6-14 het kozott napi ketszer hanytam minimum, nem maradt meg bennem a kaja, emelyegtem egesz nap, ugy neztem ki mint egy hulla. Faradt voltam, allandoan csak aludni akartam. Azt hittem ezt nem lehet tulelni :) De tulvagyunk rajta...
29 hets pocakos
Maskor van mindenkinel...en 5 hetes koromtol 24-25-ig vegig hanytam annyira hogy se enni se inni alig tudtam mert egybol kijott...en eleg rosszul eltem at ezt az idoszakomat,(a szagokra vagy akar illatra is nagyon erzekeny voltam)de meg mai napig is,de mar nem olyan erosen!De aztan kitudja te lehet nem is fogsz hanyni!Orulj neki!!
28hetes kismama
Az én b.nőmnek 1 hete volt, vagyis 3-án volt vége.. És ma azt mondta, h fél óráig hányingere volt.. Lehet h attól?.. Bár én nem hiszem.. Csak bölcsebbektől jobb azért a tanács. :$
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!