Pozitív vagy negatív a tesztem?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget, sajnos a kép nem a legjobb minőségű!2014. szept. 30. 19:26
11/16 anonim válasza:
Teljesen negatív. Csak fehér csíkot látok, ez pedig a tesztcsík helye. Mivel nem rózsaszín, így negatív a teszt. Megszáradt már azóta? Hogy néz ki úgy?
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már megijedtem, akkor teljesen normális a vastag csík a Teszt Zónában aminek világos színe van! Még egyszer köszönöm!
2014. szept. 30. 19:36
13/16 anonim válasza:
Szerintem hibás ez a teszt, mert az elsőn valóban van valami rózsaszín maszat.
Inkább csinálj újat, mert ez nem értékelhető.
14/16 A kérdező kommentje:
Az elsőt a telefonommal csináltam a többi is, de azokat megpróbáltam megszerkeszteni, de nem sikerült.
2014. szept. 30. 19:41
15/16 anonim válasza:
De furcsa teszt ,nem is láttam még ilyet fehér csík van ott !!!
Csinálj újat drukkolok
üdv egy 37 hetes kismama
16/16 A kérdező kommentje:
Még én sem láttam ilyet, pedig teszteltem ilyennel már! De ott van erősen a kontrollcsík, mellette meg a még vastagabb teszt csík fehéren, nagyon látszik élőben!
2014. szept. 30. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!