Járt már valaki közületek így? Egyszer pozitív, egyszer negatív a teszt.
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy járt-e már valaki közületek úgy, mint én és mi lett belőle? Párommal babát szeretnénk. Pár nappal ezelőtt furcsán rosszul éreztem magam, mindentől hányingerem lett, még a kávétól is kirázott a hideg, vásároltunk egy 10-es érzékenységű tesztet. Időn belül majd leugrott róla a második csík. (délutáni pisi) Ezen felbuzdulva vettünk még párat. A 25-ös érzékenységűek mind negatív, a 10-esekből is csak a késő délutániakból lett egy-egy pozitív. Ez 3 napja volt. Tegnap este halványan, de jól kivehetőn végre láttunk egy második csíkot egy 25-ös teszten is, ám ma reggel megint minden negatív.2014. szept. 9. 08:34
1/18 anonim válasza:
Attól függ hanyadik napon vagy, ha túl korán teszteltél, akkor egyértelmű, hogy ez történik. Mindazonáltal a pozitív teszt ritkán téved, szóval valószínűleg a negatívak kevésbé érzékenyek, vagy épp hígabb volt a pisid. 2 nap múlva tesztelt újra.
2/18 anonim válasza:
Szia, en jartam igy, de nekem csak halvany pozi volt, es nem volt baba. Egy fajta tesztet csinalj vegig, es azon latod, hogy erosodik-e. Az elejen meg attol is lehet eltero az eredmeny, ha tul sok vizet ittal teszteles elott, 4 oran at nem kene pisilni/inni elotte, ezert mondjak, hogy reggel tesztelj.
Siman lehet, hogy a 10esen teljesen pozi, egy 25oson meg negativ, de irod, hogy mar el kezdte mutatni a 25os is. Egy fajtaval tesztelj ketnaponta, es azon nezd, hogy erosodik.
Muti a teszteket!
3/18 A kérdező kommentje:
12. napon vagyok :) Nagyon reménykedek, mert nagyon vágyunk rá, csak egyszerűen már nem tudok mit gondolni, egyszer pozitív, máskor negatív, bár lenne már egy pozitív a reggeli pisiből is. Péntekre kaptam időpontot nőgyógyászatra. :(
2014. szept. 9. 08:57
4/18 anonim válasza:
12. napon még egyáltalán nem kötelező kimutatni a tesztnek. Ha kimutatja, akkor örülni kell, de ha csont negatív lenne minden, az is normális.
5/18 anonim válasza:
Teljesen normális! Van amikor hígabb a vizelet, mert többet ittál, más a teszt stb. Ezer dolog lehet. Nekem s kimaradt menstruáció után 1héttel sem mutatott semmit az első babánál, most a másodiknál kb a 4.5. Napom lett csak pozitív. Biztos az összes pozitív lesz majd a menstruáció kimaradás után. Ne aggódj! Szorítok!
6/18 A kérdező kommentje:
2014. szept. 9. 09:04
7/18 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok köszönöm. :) Már ezer buta dolog jutott eszembe, annyira vágyunk rá... pl hogy mégse szeretett volna itt maradni, aztán pont akkor lett megint egy pozi teszt. Istenem komolyan, ebben a várakozás a legrosszabb. :D
2014. szept. 9. 09:06
8/18 anonim válasza:
Ez pozitív, csak nagyon-nagyon korán teszteltél. Várj még pár napot. Hiába mész nőgyógyászhoz pénteken, semmit sem fog látni.
9/18 anonim válasza:
12.dpohoz kepest ez szep pozi, vastag is, lathato is, 5 percen belul jott ki. Ez melyik teszt, a 25os v a 10es?
10/18 A kérdező kommentje:
Akkor még egy kérdés. Van olyan teszt amit ajánlanátok, hogy megbízható, amit érdemes majd vásárolnom? Mert előző hónapban pl az Xepil folyamatosan átvert, tény, hogy egyiken se így nézett ki a csík, mint ezen, de abban már nem bízok. :D
2014. szept. 9. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!