Hány hetes terhességig mertél/bírtál hason aludni?
Hát én igazából nem voltam az a hason alvó típus,de volt mikor a párom megmasszírozta a hátam és akkor hason feküdtem,ez olyan 15-19 hetesen lehetett,de már nem igen volt kényelmes..
A minap arra ébredtem kb 3-4 napja,hogy hason fekszek:) most 29 hetes vagyok:) Nem tudom hogy kerülhettem abba pózba:) Egyébként nem tudok,nem is akarok hason feküdni,nem is kényelmes,de ha az lenne sem tudnék,olyan lenne mintha összenyomnám a lányomat :D
Én csak hason tudok jót aludni, minden más pózban felszínesen alszom. Félidőig volt kényelmes hason, felhúzott lábakkal, aztán feladtam és csak felszínesen aludtam, oldalra fekve. Aztán kitaláltam, hogy sarokülésben, a pocakomat az ágyra fektetve, párnára dőlve aludtam, relative hason :) valahogy így, csak picit alacsonyabban: [link]
Ezt az utolsó hetekben is tudtam csinálni és pihentető volt, medence részen is, meg végre mélyebben tudtam aludni. Párom nem is értette, hogy lehet így aludni :)
19 hetes vagyok, nagyon szerettem hason is, hanyatt is aludni, de már jó ideje egyik sem kényelmes. Félig hason, felhúzott és párnára támasztott térddel még megy. Hanyatt meg túl kinyúlik a hasam, az is kényelmetlen.
Sokat alszom oldalt, így viszont szétnyomom a vállam, becsípődik az ideg :(
És a java még hátra van! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!