Baj van? Szerdán leszek 5 hetes, eddig a folyásom nem igen volt, csak nagyon kevés és fehér krémes, de most emellett van nagyon kevés nyúlós szintelen is.
Figyelt kérdés
De csak törlésnél és kb 1 nap 2szer kevés. A hasam menzis szerüen érzem és néha szúrkál. Normális?2008. aug. 10. 14:21
1/6 anonim válasza:
Szió!Terhességnél természetes a folyás,sőt van akinek addig nem volt,terhesség alatt pedig elég sok van.Nekem előtte is volt,terhesség alatt pedig megváltozott a színe sárgára.A mensi szerű görcs is teljesen természetes.Én is görcsöltem,holott előtte sose.
Minden jót,és boldog babavárást!
Üdv:34 hetes pocakos
2/6 anonim válasza:
Szia!Megint én vagyok.A görcs,és szúrkálás azért van,mert nől a méhed.
Na tényleg minden jót!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Remélem ez a nyúlós átlátszószerűség is normális. Lehet hogy a hormonoktól van? De nagyon kevész, a bugyin semmi.
2008. aug. 10. 14:50
4/6 anonim válasza:
Szia! Folyás előfordul terhesség során és van akinek több, van akinek kevesebb.Nekem is volt folyásom ami a terhesség elején több volt majd a végére meg szünt, szerintem is lehet hogy a hormonok miatt van.Az átlátszó kocsonyás folyás is előfordúlt nálam is, ne aggódj,én megfigyeltem ha a férjemmel szexeltünk pl. másnap volt egy kicsi illetve most már a 39.hétben járok és a nőgyógyászati belső vizsgálat után másnap ujra volt egy kicsi kocsonyás folyásom.Nem tudom mitől van, lehet hogy a nyákdugó egy darabja.Remélem segítettem. 39.hetes kismama
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2008. aug. 10. 17:51
6/6 anonim válasza:
Akkor lenne baj, ha véreznél, és/vagy görcsölnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!