Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell hogy aggódjak? 10 hetes...

Kell hogy aggódjak? 10 hetes vagyok és ma elég sok folyásom van, eddig nem volt! Nincs szaga, csak van! Sok fehér krémes!

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem viszket és nem büdös, akkor nem kell aggódni. Majd ha mész a dokihoz megemlítheted, de amúgy a terhesség alatt hol több, hol kevesebb a folyás.
2011. febr. 2. 13:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmi rendellenességet nem tapasztalok!!Csak megijedtem,mert éreztem hogy valami folyik,de csak fehér volt!!
2011. febr. 2. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a vizsgálatok eredménye rendben van, nincs fertőzésed, nem viszket, nincs szaga, akkor nem kell aggódni!

Nekem is az elejétől kezdve nagyon sok van, de azt vettem észre, hogy pl egy húzósabb, stresszesebb napon több volt, mint amikor nyugi van :)

Kellemetlen, de több mosakodással és gyakoribb tisztasági betét váltással ki lehet bírni :)

Üdv, 38 hkm

2011. febr. 3. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi,igen valahogy így van!!

Tegnap elég sok mindent csináltam!

Ma már annyi van amennyi szokott!

Tisztasági nélkül meg ki sem bírnám..... :)

2011. febr. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!