Furcsa "kiütéses" hüvelyfal, fehér krémes folyás? Előfordult már veletek? 19 hetes vagyok lassan.
Doki látott két hete, azt mondta nem súlyos, gyakori gomba, magától is elmúlhat, várjunk a kezelésével, mert csak a szülésnél jelenthet gondot. Ill. hogy menjek vissza, ha viszket/fáj.
Ilyen fertőzésem még sosem volt, érdes/kiütéses belül a hüvely fala, de már a kisajkakon belül is. Folyás is túl fehér/krémes. Ma már picit viszketett is, és amikor megerőltettem "arrafelé" a területet és picit véreztek a kiütések. 18+5 napos vagyok, nem tetszik a dolog, reggel kicsit meg is ijedtem...gondolom ma már elkezdik kezelni. Másnak is volt ilyen? Mert hiába internet, nem tudok rájönni mi lehet ez pontosan!?
- dokival nehezen kommunikálok, párom fordít--ő meg ugye férfiből van -
Köszi a válaszokat!
Aranyos vagy:) Azt tudom, hogy gomba, volt is már egyszer mióta terhes vagyok...de nem ilyen tünetekkel...hüvelykúppal kezelik.
Én konkrétan olyan kismamit keresek, akinek ilyen tünetei voltak...leginkább a kiütések/kinövések miatt aggódom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!