Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az este óta folyamatosan...

Az este óta folyamatosan ficánkol a kis pocaklakó. Hajnalban fel kellett kellnem annyira, és most is. Idegsítő, fárasztó érzés. Ez normális 26 hetesen? Vagy baj van?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 12:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, 28 hetes vagyok,nekem akkor szokott a legmozgékonyabb lenni és akkor helyezkedik eszeveszettül, ha front jön. Mondjuk havazás elött, mint ahogy tegnap.

Rúg,nem bír magával, és hol itt hol ott keményedik be a hasam. Szerintem ezzel nincs baj.

Ja és még akkor volt nagyon aktív, amikor 4-5 hónaposan elmentem uszodába, masszázsos medencébe, persze nagyon vigyáztam és utána 1-2 napig nagyon eleven volt még délelött és délutánonként is.A védőnő szerint nagyon bejött neki az uszoda.

2010. jan. 21. 15:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok 19hetes vagyok és alig mozog a picurkám és kezdek aggódni.Egy hete éreztem az első mozdulást,bár lehet mozgott csak nem tudtam mi az.Mit tegyek?reggel egy szer két szer meg rúg majd pihen,de van így este is.Tegnap egész nap nem éreztem majd hajnalban egy picit,mert érezte,hogy nyugtalan vagyok.Reggel még két szer és azóta meg se mozdul.Mit tegyek?Köszi a válaszokat.19hetes km
2010. jan. 21. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell aggódnod, annak idején nekem is reggel mozgott kicsit és mikor hazaértem a munkából elég fáradtan és pihiztem, vagy evés után pihiztem akkor kezdett mozgolódni.Most 28 hetes vagyok, egyre többet mozog. Ha front van azért, ha éhes vagyok azért, ha rosszul fekszek azért. A babámnak nagyon jót tett mikor kb. annyi hetesen mint te 19.h körül elmentem usziba és a pezsgőfürdőben ücsörögtem. Először nem ültem bele a vízbe, csak a lábam lógattam és mikor beleültem a vízbe, akkor is úgy hogy nem oda ahol nagyon pezsgett. Utána 2napig izgett-mozgott a pocimban még olyan időpontban is amikor azelött nem.
2010. jan. 21. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A védőnő szerint az is jó ha otthon a zuhannyal körözgetsz a pocidon, ne forró vízzel. Ha szereti a vizet, a víz csobogását csak jót tettél vele. ha nem tetszik neki, akkor is jelezni fogja. Biztos nagyon jó dolga van odabent és azért nem reklamál annyit. Ha nagyobb lesz majd le se tudod állítani.
2010. jan. 21. 17:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. Voltam 4 D-n. Addigra lenyugodott. Magzati pózban ücsörgött, és kevesett mozgott. :)

Mindnyájatoknak boldog babavárást.

2010. jan. 21. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszokat.19 hetes km Boldog baba várást kívánok!
2010. jan. 23. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!