Mit egyek, hogy helyreálljon a székletem? Milyen gyümölcsöt? Milyen főételt? Aranyerem lett, és nagyon fáj, rossz ülni is.23 hkm
Az aranyeredet kezeld, mert csak egyre rosszabb lesz. Sperti krém és kúp, nagyon hatásos. Én amióta minden este megeszek 2 db narancsot reggel simán megyek wc-re. Próbálj meg rostosabban étkezni, pl uzsonárra 1 gyümölcsjoghort zabpehellyel, teljse kiörlésű tésztafélék, kanyerek. Barnarizs. Sok-sok folyadék. Aszaltszilva, szilvalekvár. Ha semmi nem segít, akkor pedig ami nekem hatásos volt az első terhességem során a Levolac.
30 hkm
Szia. Nekem aranyérre a hemoclin gél vált csak be. A többi "halottnak a csók" kategóriába esett... Székrekedésre pedig az egyetlen, hogy 1dl 100%-os sárgabaracklébe belekevertem 3 evőkanál ricinusolajat, és azt megittam. Nem csinált görcsöt, jól fellazított mindent, ami 3 napig nem akart kijönni, és nagyon kíméletes volt, mert nem fájt tőle a hátsófelem utána, mint a többi hashajtótól. Azóta ha érzem, hogy feszül a pocim, akkor iszok egy kisebb "koktélt". 1dl gyümölcslébe 1 kávéskanál ricinusolaj. Ez meg nem hajt, de nem is engedi összeállni a sok vackot.
25 hkm
rengeteg narancs, mandarin.
naponta 1kg min. akár facsarva, akár enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!