Jó jel, vagy rossz jel, vagy mi?
Nyugi ha pozitív a teszted terhes vagy. Én is éreztem hogy megjön de nem jött. Azóta már 8 hetes vagyok és a most esedékes mensit is éreztem mintha megakarna jönni, még véreztem is egy picit de uh-n szerencsére a baba jól volt.
Gratula egyébként :)
4es vagyok:
Nyugi, a petefészekfájdalom is normális. Konkrétan mikor nekem pozi lett akkor minden tünetem olyan volt mint mensinél. Az volt az egyetlen kivétel hogy nem jött meg.
Én akkor ijedtem meg amikor 5 hetesen elkezdtem barnázni, azt hittem vetélek. Irány a doki, üres petezsákot látott. Adott progreszteront és mondta pihenjek. Azóta is szoktam vérezgetni de 8 hetes uhn már baba is volt szívdobogassal, szóval próbálok nem parázni.
A méhem, petefészkem azóta is szokott fájdogálni, és mindig érzek új fajdalmakat, de úgy latszik ez ilyen :)
A doki azt mondta hogy egyedül a görcsölés nem jó. Én erősen görcsölgettem és azt mondta a doki hogy szedjek magnéziumoz mert a görcsöktől elvetélhetek. Magnerotot ajánlotta (vény nélkül kapható patikában), azt kell szednem napi 3x2t, hálistennek azóta görcseim nincsenek. Ha neked is vannak akkor szedjél valamilyen magnéziumot, ártani nem árt. Van akinek hasmenést okoz, de nekem nem mert a hülye elevittől szorulásom van inkább :/
Tudom hogy nehéz, én is állandóan parázok mindenen, de próbálj megnyugodni, minden jó lesz :)
második vagyok újra...:)
pont ilyen voltam az első terhességemnél:) minden ilyen jelre frászt kaptam és rettegtem, hogy elveszítem...ne aggódj:) nő benned minden, fog még nyilalni a hüvelyedben is:)) egy dolog jelez baj, a vér...addig csak élvezd ezeket a pillanatokat mert nagyon hamar elrepül az idő:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!