Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győri kismamák/anyukák! Hol...

Győri kismamák/anyukák! Hol végzik a 18-20. heti genetikai vizsgálatot?

Figyelt kérdés

A 12. hetit a Kyncsben csináltattuk. Most azt mondta a dokim, hogy ide kell mennem. Azt persze elfelejtettem megkérdezni, hogy egészen pontosan hol is van ez.

Előre is köszönöm!

2014. szept. 26. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia. Nekunk is kiscsajszi lesz!:)

Gratula nektek!:)

Meg a terhesgondozoban nem voltak idaig bunkok..segitokeszek aranyosak mindig.

Az ultrahangon is rendesek voltak..csak nekem nem volt szimpi a doki mar ranezesre sem.

Nyugi minden jo lesz!:)

2014. szept. 26. 15:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Remélem minden rendben lesz. Kicsit aggódós vagyok.

Ilyenkor megnézik 4D-ben is?

Képre érdemes befizetni a csekket?

2014. szept. 26. 16:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem nezik 4dben. Kepet en a 12 hetesen kaptam az nagyon jo lett!:)

De az utobbin mar nem erte meg nekem.

A 4dt a bem teren csinaltattuk. 8500 ft volt 25 perc videoval fotoval.

Azt egyaltalan nem bantam meg. Gyonyoru latvany volt.

Azert volt ennyi mert a fiatal terhessegnel meg az egesz baba benne van a kepben es gyorsan at tudjak nezni..kozbe mutogat a csaj mindent amit lat. De 25 percnel tovabb nem csinaljak..mert ilyenkor meg semmi olyan extrat nem latnak a baban..pl mosoly, asitas, csak max kicsit.

De megyunk a 25. heten is..az mar 45 perc lesz!:)

2014. szept. 26. 16:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha adhatok egy tanácsot..4d -t a kyncsbe érdemes csinaltatani ott a legszebb a kép..és győr legjobb szonográfusa ott van!amúgy 26.hét után erdemes menni mert előtte elég csontosak a picik..
2014. szept. 27. 01:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. szept. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!