Győri kismamák/anyukák! Hol végzik a 18-20. heti genetikai vizsgálatot?
A 12. hetit a Kyncsben csináltattuk. Most azt mondta a dokim, hogy ide kell mennem. Azt persze elfelejtettem megkérdezni, hogy egészen pontosan hol is van ez.
Előre is köszönöm!
Csináltathatjátok a Kyncsben is, de általában sztk-n végzik. Kaptál beutalót a dokitól? Az előbbi kb. fél-1 óra lesz, az utóbbit lerendezik 10 perc alatt.
Mi ezt is a Kyncsben csináltattuk, és nem bántuk meg. Alapos volt nagyon a oszt.vezető főorvos úr.
Szia!
Nem kaptam beutalót. Kell hozzá az is? Azt gondoltam, hogy oda megyek, és a kiskönyvemben látják, hogy most kell jönnöm.
Szia.
En az sztkban voltam Gyorben.A magyar uton az ultrahang szakrendelobe kellett menni az elso emeletre.
Nem kell beutalo, csak oda kell menni a 18-20 het kozott..huzni kell sorszamot a kozepidos terhesseget..es szam alapjan szolitanak. Kb.15 perc volt a vizsgalat de alapos volt a doki.
Remelem tudtam segiteni.
Udv: 22hkm
Szia! Köszönöm szépen!
Így már képben vagyok. :)
Szia!:)
Nagyon szivesen!
Dr Papp Gabor Kalman csinalta..igaz a doki nem volt vmi szimpi..de alapos volt. A nemet is megmondta, barmire valaszolt!
Nem volt bunko csak nekem szemely szerint nem szimpi.
Az elozot dr busznyak csaba csinalta..o szupi doki.
De minden nap mas doki csinalja. :)
Legutobb hetfon voltam..akkor volt a Papp Gabor.
Csutortokon Busznyak!:)
Mikor mesz?
Mennyu idos terhes vagy most?
Esetleg a nemet sejtitek mar?
Szerdán megyek, akkor lesz a kicsikém 19+3 napos. :)
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az orvos. Bevallom azért is járok magánrendelésre, mert nagyon nem bírom, ha bunkók velem, vagy lekezelők vagy bármi. Remélem nem lesz ilyen.
Igen, az utolsó 2 UH alapján kislányunk lesz. :) Legalábbis 3 csíkocskát mutatott a kép, úgyhogy remélem tényleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!