Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győri kismamák/anyukák! Hol...

Győri kismamák/anyukák! Hol végzik a 18-20. heti genetikai vizsgálatot?

Figyelt kérdés

A 12. hetit a Kyncsben csináltattuk. Most azt mondta a dokim, hogy ide kell mennem. Azt persze elfelejtettem megkérdezni, hogy egészen pontosan hol is van ez.

Előre is köszönöm!

2014. szept. 26. 13:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Csináltathatjátok a Kyncsben is, de általában sztk-n végzik. Kaptál beutalót a dokitól? Az előbbi kb. fél-1 óra lesz, az utóbbit lerendezik 10 perc alatt.

Mi ezt is a Kyncsben csináltattuk, és nem bántuk meg. Alapos volt nagyon a oszt.vezető főorvos úr.

2014. szept. 26. 13:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy ki a dokid?
2014. szept. 26. 14:05
 3/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem kaptam beutalót. Kell hozzá az is? Azt gondoltam, hogy oda megyek, és a kiskönyvemben látják, hogy most kell jönnöm.

4/15 A kérdező kommentje:
Dr Stummer János
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia.

En az sztkban voltam Gyorben.A magyar uton az ultrahang szakrendelobe kellett menni az elso emeletre.

Nem kell beutalo, csak oda kell menni a 18-20 het kozott..huzni kell sorszamot a kozepidos terhesseget..es szam alapjan szolitanak. Kb.15 perc volt a vizsgalat de alapos volt a doki.

Remelem tudtam segiteni.

Udv: 22hkm

2014. szept. 26. 14:22
 6/15 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm szépen!

Így már képben vagyok. :)

2014. szept. 26. 14:33
 7/15 A kérdező kommentje:
Azt megkéredzhetem, hogy melyik doki csinálta neked, kedves utolsó?
2014. szept. 26. 14:39
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Nagyon szivesen!

Dr Papp Gabor Kalman csinalta..igaz a doki nem volt vmi szimpi..de alapos volt. A nemet is megmondta, barmire valaszolt!

Nem volt bunko csak nekem szemely szerint nem szimpi.

Az elozot dr busznyak csaba csinalta..o szupi doki.

De minden nap mas doki csinalja. :)

Legutobb hetfon voltam..akkor volt a Papp Gabor.

Csutortokon Busznyak!:)

Mikor mesz?

Mennyu idos terhes vagy most?

Esetleg a nemet sejtitek mar?

2014. szept. 26. 14:43
 9/15 A kérdező kommentje:

Szerdán megyek, akkor lesz a kicsikém 19+3 napos. :)

Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az orvos. Bevallom azért is járok magánrendelésre, mert nagyon nem bírom, ha bunkók velem, vagy lekezelők vagy bármi. Remélem nem lesz ilyen.

Igen, az utolsó 2 UH alapján kislányunk lesz. :) Legalábbis 3 csíkocskát mutatott a kép, úgyhogy remélem tényleg az.

2014. szept. 26. 14:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Azaz 19+3 hetes. :)
2014. szept. 26. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!