Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikortól hordtatok terhes...

Ti mikortól hordtatok terhes nadrágot? Mikortól látszott a pocak?

Figyelt kérdés
A 11.héten vagyok és a puffadás + a bent zajló változások miatt már most nőtt a hasam, hiába nem hiztam egyetlen dekát sem, minden nadragom kényelmtlen...
2014. szept. 25. 13:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyaltalán nem hordtam terhesnadrágot. Csinos kötős vagy gumis derekú nadrágokat vettem, de azt is csak a 6-7ik hónaptól,előtte jók voltak a régi nadrágjaim.
2014. szept. 25. 13:36
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 18+4 hetes vagyok, és a héten megyek venni valamikor nadrágot. Nagyon szorít már a rendes nacim, pedig nem híztam semmit. Remélem találok valami normálisat.

2014. szept. 25. 13:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Én a 20. hétig tudtam felvenni a sima farmeromat,utána viszont hirtelen nőtt a hasam,és egyik napról a másikra kényelmetlen lett.
2014. szept. 25. 13:56
 14/22 anonim ***** válasza:
9+5 hetes vagyok. tegnap vettem kismamanadragot, mert hatalmas a hasam. 2.baba es az elsovel is nagyon hamar latszott. le sem tagadhatnam, hogy baba van! 51 kg vagyok es 164 cm, viszonylag lapos volt a hasam elotte. meg egy dekat sem hiztam. sosem hittem volna, hogy ilyen koran latszodhat!
2014. szept. 25. 14:03
 15/22 Margit84 ***** válasza:
Én kb a 16-17. héttől hordom, mert már kényelmetlen volt a sima farmerom. A H&M-ben vannak jó farmerek, amik teljesen megfelelnek irodába is, nem csúnya, nem ormótlan darabok. Illetve én vettem a Lidl-ben kb 1 hónapja kismama leggignst, az egy nagyon jó döntés volt, mert nagyon kényelmes pocaknál, és azt fel szoktam venni valami csini tunikával vagy kötött ruhával és már jöhetek is dolgozni. Egyébként nehéz jó ruhát kapni, mert nem tudom mit gondolnak, hogy ha az ember babát vár akkor az ízlése is elmegy és otthon kuksol a lakásban.....
2014. szept. 25. 14:47
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tippeket is!

Még azon gondolkoztam, hogyha nem is kismama nacit, de lehet csipőnadrágot kellene keresnem (csak kicsit tartok attól, hogy nehogy felfázzak, mert a csipőnadrágok nem védik annyira a derekat).

2014. szept. 25. 15:03
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem eszemben sincs kismamanadrágot venni. Nézegettem őket, de vhogy egyik sem az én stílusom. Úgyhogy van néhány darab jó vastag fekete leggings-em, amihez most hosszú (legalább fenékig érő) felsőket később kötött pulcsikat fogok hordani. És még a pocakom is belefér :) De tegnap például a "régi" fekete csípőnadrágomat vettem fel (nem gomboltam be) + fekete derékmelegítő = máris kész a kismamanadrágom ;)

24 hkm

2014. szept. 25. 15:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Az első terhességnél 14 hetesen vettem kismamanadrágot, és bántam, hogy nem előbb, mert sokkal kényelmesebb volt.

Most 9 hetes vagyok, kezd zavarni a sima nadrág, de a kismamát még azért nem venném elő, szerintem leesne rólam.

Nekem nem volt kényelmes a gumis derekú nadrág.

Én sem híztam sokat (9 kg), sőt, az elején fogytam, kisebb méretű kismamanadrágot kellett vennem, mint amit előtte hordtam. Viszont hatalmas volt a pocakom.

2014. szept. 25. 20:57
 19/22 anonim ***** válasza:

18 hetes vagyok, eddig gumis nyári nacik has alá tolva, most a hideg napokban kigombolt farmer-szerű, de NEM JÓ, úgyhogy tegnap vettem pihe-puha terhesnacikat, és nagyon örülök nekik. Nagyon nehezen találtam, végül a HelloBaby-ben volt. (C+A, H+M szinte semmit nem kínált...)

2-3 hete kezdett picit látszódni a hasam. De a farmer-szerű nadrágom már régen nem jó, pedig fogytam, a méh és a babi PONT a korc vonalában van, nem jó a nadrág, kész. Nem véletlenül gyártják a terhesnadrágokat. ÁLOMPUHÁKAT találtam!

Rájöttem, nemcsak a has vonala számít, ilyenkor érzékenyebben vagyunk, úgyhogy a fenéken, combon is egyszerűen jobban esik a kényelmes, puha anyag, mint a merevebb.

2014. szept. 25. 23:28
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!

Kicsit megnyugodtam azon is, hogy nemcsak én találom már ilyen korán kényelmetlennek a normál nadrágjaimat. :)

2014. szept. 26. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!