Ti mikortól hordtatok terhes nadrágot? Mikortól látszott a pocak?
Szia!
Én 18+4 hetes vagyok, és a héten megyek venni valamikor nadrágot. Nagyon szorít már a rendes nacim, pedig nem híztam semmit. Remélem találok valami normálisat.
Köszönöm a válaszokat és a tippeket is!
Még azon gondolkoztam, hogyha nem is kismama nacit, de lehet csipőnadrágot kellene keresnem (csak kicsit tartok attól, hogy nehogy felfázzak, mert a csipőnadrágok nem védik annyira a derekat).
Nekem eszemben sincs kismamanadrágot venni. Nézegettem őket, de vhogy egyik sem az én stílusom. Úgyhogy van néhány darab jó vastag fekete leggings-em, amihez most hosszú (legalább fenékig érő) felsőket később kötött pulcsikat fogok hordani. És még a pocakom is belefér :) De tegnap például a "régi" fekete csípőnadrágomat vettem fel (nem gomboltam be) + fekete derékmelegítő = máris kész a kismamanadrágom ;)
24 hkm
Az első terhességnél 14 hetesen vettem kismamanadrágot, és bántam, hogy nem előbb, mert sokkal kényelmesebb volt.
Most 9 hetes vagyok, kezd zavarni a sima nadrág, de a kismamát még azért nem venném elő, szerintem leesne rólam.
Nekem nem volt kényelmes a gumis derekú nadrág.
Én sem híztam sokat (9 kg), sőt, az elején fogytam, kisebb méretű kismamanadrágot kellett vennem, mint amit előtte hordtam. Viszont hatalmas volt a pocakom.
18 hetes vagyok, eddig gumis nyári nacik has alá tolva, most a hideg napokban kigombolt farmer-szerű, de NEM JÓ, úgyhogy tegnap vettem pihe-puha terhesnacikat, és nagyon örülök nekik. Nagyon nehezen találtam, végül a HelloBaby-ben volt. (C+A, H+M szinte semmit nem kínált...)
2-3 hete kezdett picit látszódni a hasam. De a farmer-szerű nadrágom már régen nem jó, pedig fogytam, a méh és a babi PONT a korc vonalában van, nem jó a nadrág, kész. Nem véletlenül gyártják a terhesnadrágokat. ÁLOMPUHÁKAT találtam!
Rájöttem, nemcsak a has vonala számít, ilyenkor érzékenyebben vagyunk, úgyhogy a fenéken, combon is egyszerűen jobban esik a kényelmes, puha anyag, mint a merevebb.
Köszönöm szépen, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!
Kicsit megnyugodtam azon is, hogy nemcsak én találom már ilyen korán kényelmetlennek a normál nadrágjaimat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!