Ha másodjára is elsőre sikerült teherbe esnem, akkor nagyobb-e az esély a spontán vetélésre?
Egyáltalán nem nagyobb az esélyed mint bárki másnak!
Minden terhesség más,és semmi köze az előzőekben történtekhez!Ezen ne rágódj,avval csak ártasz magadnak.
Szia!
Szerintem nincs összefüggés. Nálunk is az elsővel elvetéltem 4-5hetesen és most sikerült megint (mind a 2 másodjára sikerült) és a 11. hétnél tartok, panaszom nincs remélem minden rendben lesz! És azt is h veletek! Ne stresszelj az nem tesz jó! Nekem az volt a "taktikám" h nem éltem bele magam annyira csak magamba örültem és úgy néz ki bejött:) Boldog babavárást!
szia,
Biztosan nem lesz semmi gond. :) Beszélj a dokiddal, hogy ajánl e sárgatest hormon tablettát a 12. hétig. Ez segít megtartani a babát. Én is szedtem és szerencsére nem történt semmi rossz, már 2 hónapos a kicsilányom. :)) Sok sikert, és boldog babavársást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!