Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szólnak a kórházban egy...

Mit szólnak a kórházban egy nagyon rövid haju kismamához?

Figyelt kérdés

Mert nekem alapból nagyon rövid szokott lenni de most nem tudom levágjuk e mert nem szeretném ha megszólnának a kórházban hogy na nézd a fius mamát!!

OLyan 1,5 cm szokott lenni ,de leginkább azért szeretném levágni mert iszonyuan zsíros ,és a kórházban nem akarok ezzel szarakodni!!

2014. szept. 24. 16:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a korhazba a kutyat se erdekli milyen a hajad
2014. szept. 24. 16:36
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
senkit az égvilágon nem fog ott érdekelni, hogy mekkora a hajad
2014. szept. 24. 16:36
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Senkit nem fog érdekelni.
2014. szept. 24. 16:41
 4/20 anonim ***** válasza:
61%
Ez a kèrdès komoly? Kit érdekel a hajad hosszúsága igazából rajtad kívül? Vidéki vagy?
2014. szept. 24. 16:42
 5/20 A kérdező kommentje:

Ezt nem hiszem el te tényleg ilyen bunkó vagy 4?

Egy egyszerü kérdést tettem fel ,köszönöm aki válaszolt!!

És képzeld nem vagyok vidéki

2014. szept. 24. 16:47
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
semmit...legalabb konyebben radismernek!
2014. szept. 24. 16:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a 4-es arra gondolt, hogy azért lehetsz vidéki, mert érdekel, hogy ki mit gondol rólad, és feltételezte, hogy egy zártabb közösségből, akár faluból származol, ahol az ilyen dolgok "számítanak". Nem kell neki ugrani, kicsit agresszív vagy.
2014. szept. 24. 16:52
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Igen arra gondoltam. Köszi. A Bp-i emberek többnyire nem foglalkoznak azzal más mit gondol... Föleg ha hajról van szó...
2014. szept. 24. 16:59
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
De mész a korhàzba szülni ott kapkodnak sürögnek össze-vissza senki nem fog a hajaddal foglalkozni. Ha úgy érzed neked ez praktikus és kényelmes akkor nyugodtan vàgasd le!
2014. szept. 24. 17:02
 10/20 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy agresszív vagyok de már annyira elegem van abból hogy nem tudnak egyszerüen a kérdésre válaszolni és mindig valaki kötöszködik!!ismét köszönöm a válaszokat
2014. szept. 24. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!