Szerintetek, ha nyári babám lesz, akkor milyen ruhát vegyek neki, amiben hazahozhatom? És miben altathatom (hosszú, rövid)?
Figyelt kérdés
Első baba június végén. Ugye nekem fura, mert alapból nyáron a nagy melegben az ember neki vetkőzik, de én úgy olvastam, hogy nekik még máshogy működik a hőháztartásuk és jobban fel kell őket öltöztetni az elején. Gyakorlott anyukák, kérlek adjatok tanácsot, mert nem akarom túlöltöztetni, de azt sem akarom, hogy megfázzon. Nagyon köszönöm.2014. ápr. 14. 14:43
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én egy vékony pamut rugit adnék rá, alá egy vékony rövid ujjú bodyval.
Otthon attól függ hány fok van a lakásban. Ha nincs kifejezetten hűvös de tikkasztó meleg sem akkor szintén pamut rugiban altatnám eleinte vagy hosszú ujjú bodyban és takaróval. Ő még nem rugja le magáról a takarót.
2/6 anonim válasza:
mindenkeppen hosszu kell neki,meg kissapi is kell.meg egy kispled vagy kistakaro
3/6 anonim válasza:
Szia! Az én babám augusztusban érkezik, én rövid ujjas bodyban, hosszú ujjas rugdalózóban, és vékony cérnasapiban fogom hazahozni. Szintén első baba, és nekem is elég fura, de ezt tanácsolták :)
4/6 anonim válasza:
Tavaly nyáron hoztam haza a babám a legnagyobb hőségben. A védőnő szólt hogy mindig csak hosszú legyen rajta. Hát nem jött be. Egyébként is tetőtéri lakás szóval itt még kb 4 fokkal mindig melegebb van mint máshol. 3 napig ordított így beöltöztetve mire csak levettem róla és egy ujjatlan bodyban volt végig a hőségben. Utána egy hangja nem volt. A gyereknek sem jó ha szenved a nagy melegben. Persze egy átlagosan meleg napon hosszút lehet rá adni, de a tényleg perzselő hőség van akkor látni fogod rajta hogy kevesebb ruha kell neki.
5/6 anonim válasza:
Az én lányomat hazavittük egy pamut rövid body+vékony hosszú pamut rugi kombiban vékony pamut sapiban... Tetötéri lakás... Másnap már egy szál Libero-ban aludt egy textilpelenkával letakarva... És még igy is izzadt szegény... Nem szabad tulöltöztetni mert attol belázasodhat... Mindig ugy öltöztesd mint magad+egy réteg
6/6 A kérdező kommentje:
Én is erre a kombinációra gondoltam, de a védőnő ezzel a csak hosszú ujjú dologgal elbizonytalanított. Nálunk is mindig iszonyat hőség van nappal és éjszaka, ha az a nagyon meleg van, és túlzásnak tartottam a gyereket szaunáztatni...:) Aranyosak vagytok, köszönöm, most megnyugodtam! :)
2014. ápr. 15. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!