Szemét vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Én pasi vagyok,és le a kalappal előttetek,ezért a terhességi tortúráért,dehogy vagy szemét,én két napig sem bírnám!
Kívánok egy szép ,egészséges gyereket Neked!
Minden baba tudja mikor kell neki jönni.
Az én lányom a 38. hétre született, kedden töltöttük, szerdán éjszaka már el is indult kifele.
Barátnőmnek a 37. héten született a babája, 3000 grammal.
Nekem azt mondta a doki 36. héttől bármikor jöhet, érett a kinti életre, onnan már csak súlyra nő, már minden kifejlődött.
Nem szemétség, én örültem neki, hogy hamarabb jött.
Kitartást és könnyű szülést kívánok neked.
A szülés előtti időszakot többnyire türelmetlenség jellemzi.
Teljesen természetes. Én is így voltam.
nem vagy szemét, bár vissza fogod sírni a terhességet mert egy kisbabával sokkal több a nyűg mint terhesen :-) Amikor még bent vannak, olyan könnyű vigyázni rájuk... a kényelmetlenség semmi ahhoz képest amikor később hetekig fel kell hozzá kelni éjjel, és egy felkelés nem 5 perc, hanem egy óra. Nálunk legalábbis így van.
ettől függetlenül a babád már teljesen érett valóban a kinti életre, az égvilágon semmi baja nem lesz ha hamarabb jön, sőt, lehet hogy jobban jár. Én is szerettem volna ha 2 héttel hamarabb jön, de én nem a kényelmetlenség miatt, hanem mert közeli rokonnak volt akkor születésnapja, és gondoltam aranyos lenne ha egy napon ünnepelnék. Mázlim volt, aznap szültem amikor akartam, de nem tettem érte semmit, csak így alakult :-) 38 hetet töltöttem aznap, és ha még két hetet bent marad lehet meg sem bírom szülni, így is nagyon nehezen jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!