Szerintetek mennyi az esely igy a fiura?
Ma kiderult h terhes vagyok, nagyon orulunk is neki. Van mar egy kislanyunk es most a fiunak nagyon orulnenk (persze ha lany az sem baj). Pontos a ciklusom, es tudom h a peteeresem melyik napra esett. Ma kellett vna nem megjonnie. Igy ket hettel korabban, szept. 10.-en volt a peteeresem. Viszont szept. 6-an, 8-an es 10-en voltunk egyutt, peteeres elotti napokon es pont peteeres napjan. Tudom h ez inkabb a lanyoknak kedvez, de lehet ettol fuggetlenul fiu még? Tapasztalatokra lennek kivancsi, h masoknak igy lett-e fiu.
Koszonom!
Szia!
Mi is peteérés előtt voltunk együtt és aznap. Én fiút várok most, nekem sikerült. Én egy olyan ovulációs kalkulátort találtam a neten, ami 1-2 nappal a peteérés előttre jósolta a fiút. Bejött. :)
Esély van, ha nem is túl sok. Ha a peteérés napján együtt voltatok és akkor sikerült a dolog, akkor tuti fiú. Ha a két nappal korábbról még ott lubickoló kislány ért be elsőnek, akkor értelemszerűen lány lesz.
Biztosan Te is tudod, hogy a lány ondósejtek lassúbbak, de sokkal tovább életképesek, míg a fiúk gyorsak, de csak pár órán át alkalmasak megtermékenyítésre.
3. vagyok
Ja és mi 3 nappal pé előtt voltunk együtt és aznap, és egy csodás kisfiam született. :)
Elso leirnad azt a kalkulatort h hol talalom? :-)
Igen azt tudom h milyenek az eselyei a lany es a fiu sejteknek, de nagyon bizakodom. Abban bizom h pont a peteeresi egyuttletbol lesz/lett fiu. Viszont ha nezem megint a kinai fogantatasi naptarat, akkor megint lanyt mutat. Az elsonel bejott. Csak nem ertem h hogyan jon be ez a naptar modszer. Mert visszaszamoltam nagyon sok embert, még magamat es tesomat is, es bejott. Tudom vannak kivetelek es sokan ezt veletlennek mondjak, de remelem nalam is igy lesz. :-)
Első vagyok! Csak most olvastam, hogy kérted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!