Szerintetek fiúra vagy lányra van nagyobb esély?
Ez alapján a peteérésed előtt voltatok együtt. A fiúk általában gyorsabbak így ha már egy érett pete "várja" őket, akkor valószínűbb a fiú, viszont a lányok általában tovább életképesek, tehát ha nekik kell várniuk a petére, akkor nagyobb az esély a kislányra.
Tehát nálatok a kislányra van több esély valamicskével.
Első vagyok. Illetve a fent leírtakat még árnyalja a tény, hogy átlagban több fiú születik, mint lány. Illetve ha az apa családjában sok fiú van, akkor is nő az esély a fiúra...
Összegezve: kb 50-50% és a végén úgyis tök mindegy, mert imádni fogod :D
Jó babavárást! Számolj be az eredményről!
Kettes: Hát határeset, ezek szerint ti is a peteérésed előtt voltatok együtt. Idézet egy cikkből: "Ha a pár a peteérés előtt 2-3 nappal van együtt, általában lány, ha a peteérés napján, akkor fiú fogan."
De ha ezekben a statisztikákban annyira meg lehetne bízni, akkor mindenki ez alapján "készítené" a babát... de nem így van :)
Lehet kapni ebay-en,nem meghatarozo tesztet.Azt mondjuk nem tudom,hogy jo e valamire.
Szia!
Utolsó mensim 25. Volt tavalyelőtti decemberbe, mikor terhes lettem. Október 2.-àn megszületett. Kislanyom lett!
Szerintem nem ettől függ, de legyen kislany a tippem.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!