Ha peteérés napján fogant a kisbabám, akkor fiú lesz vagy lány? Én úgy tudom, hogy akkor nagyobb az esély fiúra, ha peteérés napján fogan a kicsi, és peteérés előtt 2-3 nappal lány! 23 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 15:14
1/8 anonim válasza:
nincs törvényszrüség. nekem aznapiból fogant a lányom. Inszeminációnál is fogan ilyen is olyan is, pedig akkor is pont akkor van az inszem amikor a peteérés.
2/8 anonim válasza:
50%...
a lányok hosszabb ideig életképesek, a fiúk meg erősebbek, ezért nagyobb az esély ilyenkor a fiúra, előtte meg a lányra, de nem zárja ki
3/8 anonim válasza:
Nekem a petetérés napjából lány lett, az előtte levőből meg fiú. De általában állítólag úgy van, ahogy írod.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind3-mótoknak a válaszokat! ;)
2014. máj. 28. 21:46
5/8 anonim válasza:
Peteérés napján fogant a pici, és fiú lett :)
6/8 anonim válasza:
Nekem peteérés napján fogant a kisfiam:-)
7/8 anonim válasza:
Talán a fiúra de nem mérvadó, nekem lányom fogant aznap. ha ez számitana igazán akkor inszeminációval nem fogannának lányok, pedig épp annyi fogan mint fiú. Az inszemináció is aznap van.
8/8 Mayra válasza:
Peteéréskor fogan mindenki . Ha nincs érett pete nincs fogantatàs :-). Ami eldönti az a himivarsejt x vagy y kromoszomàjú. Az x làny lassúbb de tovàbb él. Y fiú gyorsabb de rövidebb ideig életképes. Pl ha peteérés elött 3-2 nappal van az aktus akkor tuti làny mert az y arra elpusztul. Ha peteérés napjàn is akkor 50-50% mert lehet a màr ott vàrakozó x megtermékenyiti , de lehet a gyorsan oda érő y fogja. Lutri az egész de nagyobb esély van ha ezt figyelembe vesszük. Fiút könnyebb össze hozni mert ha tudom hogy most van peteérés hajrà. Persze ha elötte nem volt 4 napig aktus. Lànyt az tudja kiszàmîtani , aki percre pontosan előre tudja mikor lesz peteérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!