Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelenthet az, hogy egyik...

Mit jelenthet az, hogy egyik baba sokat alszik, másik szinte "kórosan"sokat mozog pocakban?

Figyelt kérdés
csak azért "kórosan"mert az én babám akkor rugdalózott feltűnáen sokat, amikor véletlen romlott ételt ettem, ami később vissza is köszönt.
2014. szept. 23. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi azt tapasztaltuk, hogy a hely szűke miatt (a feleségemet és a sógórnőt összehasonlítva):

Feleségem vékonyabb alkat mint a sógornő (55 kg és 70 kg).

Ehhez képest a babák fordítva lettek. Nekünk lett nagyobb 3650g, míg nekik kisebb 2750g.

A mi babánk alig mocorgott az egész terhesség alatt. Az NST vizsgálatokon is úgy kellett felrázni, hogy produkáljon valamit :)

Bár az is lehet, hogy már a pocakban is nyugisabb volt, mert manapság (jelenleg 8 hónaposos a miénk a másik baba pedig 6 hónapos) a tesómék kisfiának állandóan jár a lába, míg a miénknek csak akkor, ha valamivel felpörgeted :)

2014. szept. 23. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez olyan, mint a mi alvásigényünk. Vannak olyan emberek, akiknek 10 óra is kevés, hogy kialudják magukat, másnak meg elég 5 óra és kipihent lesz. Az én babám feszt mocorgott a pocakban és most is utál aludni. A barátnőm babája lusta volt és miután megszületett most is állandóan alszik.
2014. szept. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!