Mi az a legkorábbi időpont amikor már érezhető a magzatmozgás?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 22:11
1/6 anonim válasza:
Én a második babát éreztem 11 hetesen. Az elsőt és harmadikat 16 hét körül
2/6 anonim válasza:
Elsőt 12 hetesen. Ez is mindenkinek tök hihetetlen.
3/6 anonim válasza:
Én most várom az elsőt,13 hetesen kezdtem el időnként bizsergést érezni.Nekem is azt mondták,hogy lehetetlen.
4/6 anonim válasza:
Én 17 hetesen kezdtem el érezni,de intenzívebben és határozottabban a 18.héten. első baba:) Te
hány hetes vagy?
üdv 28+2hkm
5/6 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok babás csak érdeklődtem,más a tapasztalat és más az iromány amiből tájékozódhatunk.Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 24. 13:26
6/6 anonim válasza:
Második babámat nagyon korán elkezdtem érezni. Biztos beleköt majd valaki, de már 10-11 hetesen kaparászott odabent valaki. :)
Első babámat 15 hetesen éreztem, akkor olyan bugyborékoló érzés volt. Másodiknál inkább puffanás, kaparászás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!