29 hetes kismama vagyok. Fél napja nem érzek magzatmozgást. Mennyire normális ez?
Persze,sokat alszanak :) hallgattal szivhangot,minden oke akkor tulajdonkeppen miert aggodsz? :)
25hkm
Szia!
Nekem is van,hogy nem nagyon rugdos a kisasszony! De nem szabad egyből a legrosszabbra gondolni. Jó tudom könnyű ezt mondani!
De mikor elmegyek este letusolni,bedobom magam az ágyikóba,elkezdek beszélni hozzá és simizem a pocakomat egyből tudja a "dolgát" :) Rúg-kapál:) De tényleg sokszor van ám úgy hogy napközben sokat alszik. Szerintem várd meg az estét és meglátod,hogy nincs gond! Pláne ha meghallgattad szívhang hallgatóval és szépen vert a pici szíve:)
Az egyik válaszolónak meg üzenem "amelyiknek elment a pici", hogy nagyon sajnálom és részvétem,de most biztos jól ráijesztettél szegény kérdezőre! Nincs gond!!
Üdv: 27 hkm
Nekem a 22. héten 2 napig nem mozgott magától.
Az első nap még noszogatásra csak-csak, de második nap már azt sem.
Szombat este fél 9-kor mentünk be a szülőszobára, ahol megnézték CTG-vel, és konkrétan lerúgta a hasamról a vizsgálófejet.
Én bőgni kezdtem, a doki pedig mosta, hogy inkább menjünk 5-ször feleslegesen, minthogy egyzser késő legyen...
Én senkit nem akarok ijesztgetni, de mennyi ideig tart megnézetni? Már többször előfordult, hogy mindenki ezt mondta, hogy ó nincs baj! Én írtam a kérdezőnek menjen csak!
Az utolsó pillanatban mentették meg a baba életét!
Nagyon megköszönte.
Egyébként a köldökzsinór szorult el. Ép, egészséges baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!