29 hetes kismama vagyok. Fél napja nem érzek magzatmozgást. Mennyire normális ez?
Köszönöm szépen a válaszokat! Délutánra sikerült felsimogatnom, de csak akkor volt hajlandó rúgni,ha simiztem, aztán este ugyanez, az éjszakát pedig most egész korrektül végigpörögte, nem mondom,hogy kirúgta a ház oldalát, de 3-tól 7-ig kellőképpen mozgott ahhoz,hogy ne aludjak. Egy cseppet sem bántam persze, csak gondolom, hogy ha ennyit volt fent éjszaka,akkor ma délelőtt megint ne várjak csodákat. Lehet,sőt biztos,hogy lesz még ilyen, pláne erre a csúnya időre, de nagyon riasztó volt.
A 36 hetes kismamának üzenem (pontosabban annyi volt mikor a baj történt),hogy sajnos nálunk itt Szolnokon az a protokoll,hogy ha 24 óra alatt nem mozdul vagy nincs meg a 20 magzatmozgás akkor vizsgálnak, addig nem kívánatos vendég vagy, pláne vasárnap este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!