Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes kismama vagyok. Fél...

29 hetes kismama vagyok. Fél napja nem érzek magzatmozgást. Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés
Lányok,lehet,sőt biztos,hogy én paramami vagyok,de fél 1 van és a gyerek még nem mozdult meg. Enyhe szöszmötölést talán éreztem,de rúgást hasonlót nem. Feküdtem oldalt, ittam almalevet, colát. Nem hatotta meg. Kétszer hallgattam már szívhangot, teljesen jó,stabil, sőt ott némi mozgást is mintha hallanék és megy is el a fejtől. Értem én,hogy valószínűleg alszik, de ennyit?

2014. szept. 14. 12:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Délutánra sikerült felsimogatnom, de csak akkor volt hajlandó rúgni,ha simiztem, aztán este ugyanez, az éjszakát pedig most egész korrektül végigpörögte, nem mondom,hogy kirúgta a ház oldalát, de 3-tól 7-ig kellőképpen mozgott ahhoz,hogy ne aludjak. Egy cseppet sem bántam persze, csak gondolom, hogy ha ennyit volt fent éjszaka,akkor ma délelőtt megint ne várjak csodákat. Lehet,sőt biztos,hogy lesz még ilyen, pláne erre a csúnya időre, de nagyon riasztó volt.

A 36 hetes kismamának üzenem (pontosabban annyi volt mikor a baj történt),hogy sajnos nálunk itt Szolnokon az a protokoll,hogy ha 24 óra alatt nem mozdul vagy nincs meg a 20 magzatmozgás akkor vizsgálnak, addig nem kívánatos vendég vagy, pláne vasárnap este.

2014. szept. 15. 08:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Èn is szolnoki vagyok , nem ijesztegetes kèppen csak leírom a tpasztalatom 3 napja volt màr lustàbb megszokotnàl,vagyis mozgott de nem olyan erőteljesen nem olyan intenzitàssal.... elmentem az orvoshoz, hazudtam neki azt mondtam màr 24 óra alatt csak 2 3 mocorgàst èreztem. Ultrahangon keringès, szívhang minden rendben volt, annyit vett èszre hogy nehèz bemèrni a köldölzsinór keringèst mer alig talàl helyet hozzà. Àtküldött Debrecenbe a biztonsàg kedvèèrt hogy megnyugodjunk, ott meg is csàszàroztak a 33 hèten voltam ekkor a nyakàra tèrdère ès bokajàra volt csavarodva a köldökzsinór....a szívhang vègig jó volt, a keringès is, de màr nem talàltàk megfelelõnek a köldölzsinór hosszàt...szerencsère...
2014. szept. 15. 09:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megyek a dokimhoz (Dinya) mindenképpen jelzek neki. Tegnap szépen mozgott, sőt egész este nem hagyott aludni. Nagyokat is rúgott, bár a szokásosnál kevesebbet. Változott a mozgása, ez biztos. Igaz az is,hogy akkor volt mindez mikor bejött a hideg front. Egyenlőre reagál, érezhetően mozog, csak kevesebbet,mint mondjuk a múlt héten, és kisebb intenzitással. Pl naponta 20 nagy látványos rúgása volt, most van kb 7. De több a szöszmötölés.
2014. szept. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!