Baj ha ennyire lent erzem? 19hkm
Sziasztok! Amiota mozog a babam eddig ossze vissza ereztem, a koldoknel is, oldalt is, lent is.
Viszont egy hete kb. csak a szemeremcsontnal kozepen vagy attol jobbra balra erzem csak utogetni vagy rugdosni.
A 18 hetes ultrahangon fejfekvesu volt.
Nem baj hogy folyton lent mozog..neha felek hogy nehogy nyiljon a mehszajam is!:(
Egy het mulva lesz terhesgondozasom!
Koszonom!!
19hkm
Ne aggódj ,nalam is ugyanígy volt, én is teljesen lent éreztem mozogni.
34hkm
Szia!
Pár napja furcsa nyomást éreztem ott lent,főleg ha ültem..
Nem tudtam mi ez és eléggé be is paráztam,hogy huhh ne,hogy esetleg a méhszájam kezdjen el nyílni!
Aztán ez még nem is volt elég én is ott lent kezdem el érezni,eddig jobb-bal oldalt ficánkolt,köldökömnél és hirtelen lent éreztem ahogyan csuklik a kis manókám. Ma is ott lent éreztem ahogyan csuklik:)
Tegnap voltam a nőgyógyásznál éS A kicsi fejecskéje olyan szinten lent volt, hogy a doki alig bírta megmérni a kis buksiját:D Már szinte a szeméremcsontomat UH-ozta:D
Befordult a drága azért érzem most ott:)JA és a méhszáj teljesen zárt:) Feleslegesen aggodalmaskodtam:) Te se aggódj:) Csak egyszerűen fejvégű fekvésben van a baby-d:)
Boldog babavárást:)
25+4hkm
Most vagyok 27+3 hetes és még mindig nagyon sokszor lent érzem csak mozogni a babámat. Pedig már 16 hetes kora óta aktívan rugdos. A 20 hetes UH-on megemlítettem a dokinak, hogy folyton lent érzem csak rugdosni. Megnézte és kiderült, hogy nem rugdos, hanem fejel. :) Konkrétan a hólyagomat fejeli. Azóta feküdt már harántba is, szóval még sokszor változik a pozició.
De mostanában is a fejével piszkálhatja a hólyagomat, mert közben pedig a lábacskáját úgy nyomja ki a gyomrom felett, hogy kivehető, hogy az egy láb.
Egyébként majdnem bepisilek tőle, iszonyú kellemetlen érzés. A nagyfiam ilyet nem csinált a pocakban, én is meg voltam rémülve, de a doki azt mondta, nem lehet baj.
Néha azért parázok, mert olyan érzés, mintha a hüvelyemben kalimpálna egy láb, nagyon durva....
Szia
egeszen multhetig enis nagyon sokszor lent ereztem,konkretan olyan volt,mintha a huvelyemben rugna! Hihetetlen,tudom. Nekem is az volt persze :) en is a mehszajtol feltem..
hetfon voltam dokinal ,eppen koponyafekvesu a kislanyom,mostanaban nem erzem azt a kulonos ,kellemetlen erzest. Sot,mashogyan,mashol,kevesebbet,es enyhebben is mozog a heten!
24hkm
Jajj!!
Koszonom nektek a valaszokat! Aranyosak vagytok!:) Most megnyugodtam, hogy nem csak en vagyok igy ezzel!
Az kimaradt a szovegbol, hogy kozbe ehhez hozzatarsul hogy ott lent legalul szur hasogat is a mehem meg ketoldat..nem faj csak neha olyan kellemetlen..mintha a szemeremcsontnal kozepen kaparna belul valami!:)
De gondolom akkor ez is normalis!!:)
Koszi nektek!!
Mindenkinek tovabbi kellemes babavarast!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!