Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nem szereti a gyereke...

Aki nem szereti a gyereke apját, hogy gondol a hasában lévő gyerekre?

Figyelt kérdés
Valaki megfélemlíti, netán veri, megalázza, vagy a nő csak nem szereti, undorodik tőle, nem akarja - hogy gondol a közös gyerekükre, akit a szíve alatt hord? Őszintén.
2014. szept. 22. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól még a babát lehet szeretni, ő semmiről nem tehet, nem az ő hibája, ha az apja egy gyökér. De a nő sem különb, ha az apa miatt nem szereti a gyermeket.
2014. szept. 22. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én elméletem szerint azért szültem gyerekeket, mert már azzal az emberrel, akit szeretek, nem érem be, belőle szeretnék még többet, az utódainkban viszontlátni Őt és persze önmagamat is. Szóval ebből kiindulva el sem tudom képzelni, hogy megtartanék egy olyan gyereket, akinek nem szeretem az apját.
2014. szept. 22. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Jobban szeretném az életemnél :) Ugyanúgy, ahogy most is szeretem a gyerekem.

(bár esetedben nem értem, hogyan fogant meg, ha ilyen a barát/férj...)

És hogy egyáltalán te szeretted volna-e a babát...mert ha igen, akkor nem gondolkodnál ezen.

2014. szept. 22. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:

"Aki nem szereti a gyereke apját, hogy gondol a hasában lévő gyerekre?"

Az a gyereket a gólya hozta? Valahogy csak odakerült...

2014. szept. 22. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem magamról van szó, csak valami kapcsán felvetődött bennem. Utolsó bizonyára csak szerelemben fogant gyerekekről tud, hagyjuk meg ebbéli hitében.
2014. szept. 22. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

"Utolsó bizonyára csak szerelemben fogant gyerekekről tud"

Aranyom, a szex a felnőtt, magukért és egymásért felelősséget vállalni képes emberek sportja.

2014. szept. 22. 16:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Aranyom, tartom, hogy naiv vagy, ha valóban így gondolod, de feltételezem, az ideális helyzetet írod le. Ám ennek a kérdésemhez semmi köze, lett légyen akárhány szívem, drágám, édesem, cica és társai.
2014. szept. 22. 20:22
 8/8 anonim válasza:
Előrebocsátom, hogy nincs gyerekem, szóval nem éltem még át hasonlót, de azt gondolom, hogy nem helyes az apát azonosítani a gyerekkel. Megfelelően kell nevelni és akkor normális ember lesz belőle.
2014. szept. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!